Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (237) İnceleme
  • (24) Görüntü
  • (3) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(237)
    • 5 Yıldız(222)
    • 4 Yıldız(13)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 13/01/2021

    arrived relatively quickly, only wrapped in a bit of bubble wrap. but looks okay. not tested it yet. hope I can fathom the sparse instructions for battery testing given on the banggood web page.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/01/2021

    versione 110W, confezione spartana, ma arrivato integro in 20 giorni. Funziona bene ed è preciso, ottimo per testare batterie e alimentatori.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/03/2021

    Took a month to deliver and without instruction manual.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/03/2021

    works fine, as intended, fan cracked a little during transportation, but works.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/08/2018

    Elektronickou zátěž jsem hned vyzkoušel při testu akumulátoru 12V / 2,5Ah. Na displeji pro měření V, Ah a Wh se nezobrazuje žádná tečka. Je to závada, která neumožňuje správné odečty jednotlivých parametrů. Je to škoda, protože jinak je měření velmi přesné. Na displeji pro měření A a Run je vše v pořádku. Měření proudu je opět velmi přesné a nastavení jednoduché. Celkově je tento výrobek velmi užitečnou pomůckou. Výkon 110W je dostačující.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/03/2019

    Nice tool for the price and works well. The accuracy in lower current ranges isn't overwhelming though. Came slightly damaged (distance holder was broken off, see pics) as it didn't come in a box but was only wrapped in a small bit of bubble plastic inside a plastic bag and that was all. It's probably not a fault of the producer of that tool but clearly banggoods fault.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/10/2018

    Moc děkuji za dodání druhého kusu tohoto produktu. Hned jsem ho vyzkoušel a vše funguje bez závad. Recenzi jsem už napsal u prvního kusu. kde nesvítily tečky na displeji pro nastavení a měření napětí. Znovu musím potvrdit velkou přesnost nastavení a měření proudové zátěže. Velmi přesné je také měření napětí a dalších parametrů na horním displeji. Celkově je tento výrobek užitečný pro testování zdrojů a vybíjení baterií s měřením jejich kapacity. Při větší proudové zátěži je třeba použít vodiče s větším průřezem. Zamezí se předčasnému přerušení vybíjení při velkém úbytku napětí na tenčích vodičích. S tímto produktem jsem velmi spokojen. Doporučuji objednat.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/06/2020

    Correct packaging (the product has not been damaged) and delivered with two additional plastic feet. Very easy to use and very practical for testing small or large batteries. I recommand it.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/06/2018

    Качество отличное. Пайка качественная. Флюс отмыт полностью. Работает хорошо. Показания точные. Я очень доволен.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/03/2018

    Bon produit... Tiens la puissance annoncée (110W)... Les calculs de A/h et W/h semblent justes... Seule la mise en coffret n'est pas simple vu le format, heureusement le panneau d'affichage est sur connecteur...

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY218.09
    • TRY145.35
    • TRY1,006.07
    • TRY108.98
    • TRY199.90
    • TRY242.33
    • TRY60.49
    • TRY42.31
    • TRY205.97
    • TRY302.95
    • TRY121.11
    • TRY230.21
    • TRY230.21
    • TRY593.89
    • TRY42.31
    • TRY145.35
    • TRY36.25
    • TRY1,078.80