Müşteri Değerlendirmesi

4.88 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (95) İnceleme
  • (9) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(95)
    • 5 Yıldız(85)
    • 4 Yıldız(9)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • 2019-12-11 10:55:02

    La maschera e arrivata oggi 11-12-19 la devo ora provarla ma da come la vedo e un'ottima maschera solo che e arrivata la piastrina arancione con i piolini rotti non e un problema metterò 2 viti non mi aspettavo che potesse arrivare cosi presto si ringrazia augurando un felice Santo Natale a tutti voi

    Yorumlar
  • palade
    RO
    2020-06-29 07:15:03

    I received the package after 5 weeks. However, it took a long time through the priority line. The product corresponds to the description, I am going to test it.

    Yorumlar
  • Norbert
    BE
    2020-06-02 07:48:13

    package is good and enough protective. Mask is arrived without demages-

    Yorumlar
  • 2020-05-14 11:48:10

    Witam serdecznie. Maska dotarła w wyznaczonym czasie. Wszystko jest ok zgodnie z opisem. Polecam. Bardzo dobry produkt jak za takie pieniądze.

    Yorumlar
  • Dimo
    BG
    2020-02-11 03:13:51

    No good packet.

    Yorumlar
  • jpumba
    BR
    2019-12-31 09:49:44

    Produto chegou em perfeito estado demorou o envio talvez por ser data natalina ja montei e estou no aguardo da máquina de solda para testar a máscara.

    Yorumlar
  • 2020-02-17 13:22:59

    llegó mal embalado, si lo envías desarmado no sufriría daños lo aseguro, aún no lo pruebo

    Yorumlar
  • 2020-01-11 06:11:08

    çok iyi paketlenmiş. hasarsız geldi. ürün de gayet güzel.

    Yorumlar
  • 2019-10-05 17:13:48

    Llegó quebrada por el mal empaquetado, el envío fue rápido, el casco me gusta

    Yorumlar
  • 2020-01-20 15:28:49

    Deze laskap is op 22 nov. 2019 besteld en op 14 jan. 2020 bezorgd, dus na bijna 7 weken !!!!! bezorgd. De kap was dusdanig waardeloos in een plastic folie verpakt, dat de zijkant fors was vervormd!!!!!!!!! Met een heteluchtpistool en enig geweld is dit redelijk gerepareerd. Een fatsoenlijke verpakking is zeer gewenst

    Yorumlar
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY96.58
    • TRY170.35
    • TRY178.46
    • TRY227.16
    • TRY389.47
    • TRY63.63
    • TRY243.39
    • TRY113.54
    • TRY89.19
    • TRY121.65
    • TRY81.07
    • TRY97.31
    • TRY162.23
    • TRY223.59
    • TRY76.53
    • TRY72.96
    • TRY132.12
    • TRY993.27