Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (15) İnceleme
  • (0) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(15)
    • 5 Yıldız(14)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 29/05/2021

    I read you have 7 days deliver garanti. You can see my order was 210430 and I Get it 210529 this produkt ordernr 99257511 Im title to a refond. So Cash back 7 days deliver garanti

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/12/2021

    Απλα τέλειες!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • mares
    CZ
    27/08/2021

    Fraud, Absorbers are not original RFY. Received Absorbers are different then on web picture.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 10/12/2019

    Gostei muito São muito bonitos. Já os montei na minha quad 250cc e ficam muito bem e são muito suaves. Vamos ver como se portam no dia a dia e qual a sua durabilidade. Recomendo!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/07/2020

    Impresionantes amortiguadores para quad,y de gas.Fue todo un descubrimiento ,estoy muy feliz con ellos son perfecto para mis quads,compre dos juegos iguales pues tengo dos quads iguales,Gracias Banggood por vender estos impresionantes amortiguadores .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/01/2020

    buon prodotto.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 20/04/2021

    Excellent timely delivery - seem to be of decent quality for the price. Cant wait to get them fitted

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/10/2020

    Item was delivered in time and in excellent shape, installed and looks very good. I like it very much

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/11/2019

    Very good quality

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/10/2019

    va bien sur un mp3 500 juste changé les axes en 10

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$76.99
    • US$99.99
    • US$110.99
    • US$106.99
    • US$13.96
    • US$43.99
    • US$20.99
    • US$45.99
    • US$11.99
    • US$103.99
    • US$21.99
    • US$12.99
    • US$16.59
    • US$30.99
    • US$12.99
    • US$15.39
    • US$537.99
    • US$265.99