Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1237) İnceleme
  • (184) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1237)
    • 5 Yıldız(1182)
    • 4 Yıldız(51)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 20/01/2021

    Flawless tools, practical case, quick delivery, unfortunately the plastic case arrived broken - very poorly packed, bubble wrap and plastic bag is completely unsuitable and insufficient packaging for sending by mail. It's a pity that the lousy packaging will destroy the product and spoil the whole impression !!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/11/2020

    Producto muy bien presentado en su maletín con múltiples prensas para diferentes terminales. Parece de muy buena calidad. Muy contento con el artículo adquirido. Personalmente lo recomiendo. El servicio logístico de DHL directamente mal, deja el paquete en el centro de recogidas, no entrega en la dirección acordada, dicen que no hay nadie cuando en esa dirección hay personas teletrabajando. Tampoco dejan notificación de donde dejan el artículo y averiguarlo no es muy intuitivo.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 04/07/2021

    Produto de qualidade, bem embalado e chegou muito rápido ao destino. Devidamente testado e aprovado com as especificações técnicas de uso e aplicação na crimpagem.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 21/02/2021

    Chegou rápido (15 dias). Embalagem deveria ser melhorada pois o estojo chegou um pouco danificado. Produto de qualidade. Parecem ser resistentes, só o tempo dirá. O alicate para desencapar fio é muito bom. Funcionamento perfeito. O crimpador usei pouco mas parece ser bom. Gostei muito do conjunto.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/01/2021

    Narzędzia bardzo dobrej jakości, wyglądają bardzo dobrze. Niestety przesyłka dotarła do mnie niekompletna - brakuje części do zaciskarki 1601-01, oraz zielonego zamknięcia do skrzynki. Skrzynka była otwarta a części leżały luzem w opakowaniu. Przesyłka słabo zabezpieczona - tylko worek i cienka folia bąbelkowa która nie chroni zawartości. Sklep powinien zadbać o odpowiednie opakowanie.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2021

    Prišlo mi to po 4 dňoch z českého bangoodu náradie sa mi páči vyzerá to na kvalitné náradie teším sa že som si ho kúpil remeselne dôkladne urobené náradie oplatilo sa to som prekvapený a u sa teším na prácu s týmto náradím

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/12/2020

    Leider hat die Lieferung gedauert, weil der Artikel nicht Lagernd war. Der Versand war aber sehr schnell. Ich muss schon sagen die Zangen sind die besten die ich bis heute gehabt habe. Ich bin voll zufrieden damit. Funktionieren einwandfrei. Eine Klare Kauf Empfehlung von mir

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/12/2020

    1 haftada geldi çok güzel ürün daha denemedim ama kalitesi güzel duruyor direct mail ile alırsanız aras kargo ile geliyor gümrük vergisini alırken ödeniyor zaten gayet güzel sistem

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/10/2020

    สินค้าดีมากสวยงาม ตรงตามที่ลงโฆษณาใว้ เสียอย่างเดียวขนส่งนานไปหน่อยครับ ส่งมาไทย 16วัน ครับ

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/09/2021

    Ürün mükemmel. Elinizle tuttuğunuzda bile kaliteyi hissediyorsunuz. 25.08.2021 tarihinde sipariş verdim. 02.09.2021 de teslim aldım. Çok hızlı bir şekilde bana ulaştı. Teşekkür ediyorum. Hiç bir masraf ta ödemedim. Tekrar teşekkürler.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY79.35
    • TRY196.18
    • TRY74.68
    • TRY214.87
    • TRY70.85
    • TRY149.45
    • TRY130.76
    • TRY186.84
    • TRY158.80
    • TRY177.49
    • TRY289.65
    • TRY149.45
    • TRY308.34
    • TRY345.72
    • TRY93.37
    • TRY140.10
    • TRY308.34
    • TRY317.78