Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (24) İnceleme
  • (1) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(24)
    • 5 Yıldız(21)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 04/04/2018

    Não faço ideia se o meu cão vai conseguir andar com estas botas, mas se não conseguir não é por não serem engraçadas, bem confeccionadas, e com bom acabamentos. O detalhe do velcro para ajustar à pata dá o detalhe final. Gosto!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/01/2021

    funny nice silicon shoes, thin layer but seems to be good quality. will test it and will let you know.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/10/2021

    ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/06/2021

    excelente!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/06/2021

    excelente!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/12/2020

    Get one size up than you'd normally would. It's pretty small.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/05/2018

    comprei a Large não serve no meu Bulldog pequena demais so serve em felinos para cães não. Qualidade ruim não aconselho fui enganado o produto é um lixo.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 15/08/2019

    demasiado pequeños.Deberia especificar tipos de perros no entra ni en un dedo de mi golden

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/11/2019

    i got a size S and it fits my Pom amazingly!! love them, just ordered another pair in another color!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/09/2019

    excelente .llego rapidisimo a colombia el articulo es igual a la descripcion recomiendo esta tienda.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY431.46
    • TRY187.54
    • TRY93.72
    • TRY281.35
    • TRY121.87
    • TRY112.48
    • TRY84.34
    • TRY103.10
    • TRY112.48
    • TRY178.16
    • TRY131.25
    • TRY93.72
    • TRY328.26
    • TRY56.20
    • TRY168.77
    • TRY196.92
    • TRY121.87
    • TRY290.73