Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (35) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(35)
    • 5 Yıldız(33)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 26/02/2021

    Nem rossz. Van ennél jobb is. Ár-èrtèkben jó.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/05/2019

    Устройство заказал без корпуса, дошло без повреждений, всё работает как в описании. Отличное качество. Быстрая доставка транспортной компанией CDEK , курьером до дверей.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/07/2019

    Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/10/2019

    Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/04/2020

    слабенькое разрешение, но работать можно

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/01/2021

    Fast delivery, and well packed in bubble wrap and carton box. The picture isn't to good, but hey, what do you expect for this price. It works like a charm, especially for a hobbyist like me (or all of us who buys here) :)

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 22/09/2021

    Good performance. I am looking for winter time to look after problems with thermal comfort in my house.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/01/2021

    Working fine, but small distance, due to the low resolution. I have to hold it well, because it also measures my finger

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/12/2020

    zásilka dorazila poměrně brzo ,jen byl problém s českou poštou jinak pracuje jak má nevadilo by kdyby u toho byl i návod

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/11/2020

    早く到着しました

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY131.97
    • TRY475.31
    • TRY237.61
    • TRY1,056.36
    • TRY175.99
    • TRY123.16
    • TRY255.22
    • TRY184.79
    • TRY175.99
    • TRY360.86
    • TRY378.47
    • TRY96.75
    • TRY114.36
    • TRY167.18
    • TRY158.38
    • TRY79.15
    • TRY184.79
    • TRY748.23