Müşteri Değerlendirmesi

4.94 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (32) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(32)
    • 5 Yıldız(30)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 26/02/2021

    Nem rossz. Van ennél jobb is. Ár-èrtèkben jó.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/05/2019

    Устройство заказал без корпуса, дошло без повреждений, всё работает как в описании. Отличное качество. Быстрая доставка транспортной компанией CDEK , курьером до дверей.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/07/2019

    Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/10/2019

    Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/04/2020

    слабенькое разрешение, но работать можно

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/01/2021

    Fast delivery, and well packed in bubble wrap and carton box. The picture isn't to good, but hey, what do you expect for this price. It works like a charm, especially for a hobbyist like me (or all of us who buys here) :)

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 29/01/2021

    Working fine, but small distance, due to the low resolution. I have to hold it well, because it also measures my finger

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/12/2020

    zásilka dorazila poměrně brzo ,jen byl problém s českou poštou jinak pracuje jak má nevadilo by kdyby u toho byl i návod

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/11/2020

    早く到着しました

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 26/04/2021

    Thank you

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY87.00
    • TRY78.29
    • TRY69.58
    • TRY139.25
    • TRY139.25
    • TRY78.29
    • TRY60.87
    • TRY182.80
    • TRY34.75
    • TRY174.09
    • TRY3,047.96
    • TRY130.54
    • TRY87.00
    • TRY1,541.35
    • TRY130.54
    • TRY182.80
    • TRY156.67
    • TRY291.31