Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (19) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(19)
    • 5 Yıldız(18)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 23/02/2021

    not tested yet

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/08/2020

    Very good product.. I received in good condition...I recommended...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/02/2020

    nice product and fast delivery6

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/09/2020

    Well made hand held sewing machine which works as described. It's able to sew up to 3 layers of denim with no problems. Comes with some useful accessories including a spare needle.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/10/2020

    le colis est arrivé rapidement, nous attendons le tester afin d'évaluer son efficacité ! mais à première vue, il me semble parfait

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/06/2020

    I am not happy with project I brought it came today and it doesn't work I would like to return it.. thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/01/2020

    TOVAR STROJ O.K.,NEPOSLALI FAREBNE CVERNY,SOM S TOHO SKLAMANY,SHEFOVI BUDEM REKLAMOVAT,NECH TAKETO VECI NEROBIA,INAK NABUDUCE NEOBJEDNAM!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/01/2020

    Recebi mas o produto nao funciona mesmo depois de seguir com todos procedimentos para a utilizacao.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/12/2020

    nice item

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/12/2020

    excellent product, professional seller

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$20.99
    • US$19.99
    • US$22.99
    • US$21.99
    • US$34.99
    • US$8.99
    • US$4.29
    • US$5.99
    • US$7.99
    • US$71.99
    • US$129.99
    • US$49.99
    • US$65.99
    • US$84.99
    • US$67.99
    • US$23.99
    • US$10.99