Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (181) İnceleme
  • (30) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(181)
    • 5 Yıldız(160)
    • 4 Yıldız(15)
    • 3 Yıldız(6)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 04/06/2020

    ótimo material! chegou rápido !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/08/2020

    the top wotks great but the bottom it does not fit for the case so I have to keep withou it if I want to use my original combo case, I think it does not worsted the price cause I can't really use it

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/08/2021

    Produto de qualidade ainda vou testar mais pelo material de composição da pra ver que é bom chegou super rápido aqui no Brasil apenas 19 dias úteis obrigado mais uma vez banggood e recomendo essa loja com certeza.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/06/2020

    Very nice holders they seems a little bit too tight but sure will loose over time. The drone with the holder only on the top propellera can be put in the original bag.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/01/2021

    Ordem em 31/12/20 e entrega hoje 18/01/21. conforme a descrição, envio rápido e entrega rápida + ótima comunicação. São as razões que me faz comprar na Banggood. Parabéns.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/05/2021

    another perfect product. saves space in the carrying bag. excellent!!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/05/2021

    São bons.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/02/2021

    molto comode , bloccano le ali , senza mettere per forza il copri eliche della Dji

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/12/2020

    muito bom o produto...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/07/2020

    El producto acaba de llegar. Gracias por tu pronta respuesta. Estoy muy satisfecho con el estado del producto. Muchas gracias.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$53.19
    • US$6.99
    • US$8.39
    • US$13.99
    • US$48.29
    • US$13.99
    • US$26.99
    • US$7.99
    • US$12.99
    • US$18.99
    • US$349.99
    • US$5.99
    • US$23.19
    • US$19.99
    • US$79.99
    • US$14.99
    • US$459.99