Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (422) İnceleme
  • (42) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(422)
    • 5 Yıldız(401)
    • 4 Yıldız(17)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 04/06/2021

    llego muy rapido y bien 15 dias

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/06/2021

    well received. thanks Bangood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/01/2020

    Sıkışmış vidaları sökerken geçmeli olan yerlerden sallantı yapıyor , bir iki uçta mıknatıs özelliği yok bazı uçlarda da az. Ama en önemlisi Türkiye de satan biryer olmadığı için bence bu fiyata (64,08 liraya) alınabilir. Bana kargo dahil 82,00 liraya mal oldu. Fotoğraflardan kaç günde elime ulaştığını, ürün ölçülerini, kargolama paketini görebilirsiniz. Mıknatıslanma kuvveti ile ilgili video çekmiştim ama uygulama sadece fotoğraf yüklememe izin verdiği için onları paylaşıyorum. Bence olumlu bir alışveriş oldu, teşekkürler.👌

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 16/05/2019

    на вид неплохие. в ручке имеется небольшой люфт когда вставляешь. качество металла неочень, если сильно упиратся можете скрутить. упаковали не очень. просите лучшей упаковки. у меня коробка пришла треснутой.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/09/2019

    36 günde Ankara ürün kalitesi süper satıcı süper ben bu kadar kaliteli beklemiyordum süper kalite teşekkürler banggood Türkiyeden alacaklar tavsiye ederim

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/11/2017

    My father very satisfied with product and not expensive he recommend it. But plastic box damaged on 2 places and you will see on picture where I put my fingers.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/10/2017

    The best set of screwdrivers for every DIY, edible in every home and workshop. I highly recommend to every man, as well as women, because with these screwdrivers can handle even a little. I heartily recommend to all buyers.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/01/2020

    Ürün gerçekten kaliteli.Parası kesinlikle buna değer! Kalite harika. Tavsiye ederim. Satın aldıktan 18 gün sonra ulaştı. The product is really good quality. Its money is definitely worth it!Quality is cool. I advise you.It reached 18 days after purchase.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • ROBVIP2
    ZA
    22/02/2018

    The lower voltage rating is not really an issue with this little kit. It does not say what the rating is on the handle or the bits so had to check the website. They are super handy and well made. The actual drivers are strong and withstand a stripping screw head nicely. The carry case for them is made from good strong plastic and is see through to help keep track of whats in there. Besides its cool to show them off!! I used them immediately to fix broken appliances and a wall socket! Awesome quality for the price

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/03/2019

    Aldığım için sevinçliyim.Ürün çok ğüzel ve kullanışlı.Kaliteli ve sağlam .Ele oturması güzel.Uzunlukları normal.Kullanışlı

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY38.69
    • TRY155.07
    • TRY232.65
    • TRY213.25
    • TRY271.44
    • TRY446.00
    • TRY358.72
    • TRY116.28
    • TRY329.63
    • TRY164.76
    • TRY222.95
    • TRY164.76
    • TRY164.76
    • TRY484.79
    • TRY164.76
    • TRY164.76
    • TRY484.79
    • TRY96.88