Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (4005) İnceleme
  • (630) Görüntü
  • (16) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(4005)
    • 5 Yıldız(3815)
    • 4 Yıldız(164)
    • 3 Yıldız(19)
    • 2 Yıldız(5)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 06/05/2021

    bien reçu, le carton était abîmé, mais le matériel ne semble pas cassé. il me manque le masque toujours en préparation de commande, pour tester

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 18/10/2020

    Fast delivery. I got it for my SKY02c goggles. Smaller than i thought but seems good quality. It came with silicone protection rings. I can't test it yet.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/07/2021

    Product is as described. Also came with some small rubber rings which I assume are to protect the end, however I will be leaving them off so I don't bend the flat panels.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/02/2021

    Ottime antenne, utilissime per sostituire le antenne omnidirezionali stock dei visori di bassa categoria. Attenzione a verso, in base all'antenna del vostro drone va presa RHCP o LHCP

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/02/2021

    bella e funzionale

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/09/2021

    Ну что сказать? Сами можете увидеть на фото на сколько не совпадают метки. Причём все по разному. Так что по ним выставлять бессмысленно.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/08/2021

    Антена ловит сигнал хорошо. Форма имеет отклонения от идеальный. Верхние поля не параллельны друг другу. Наверное это видят на качество сигнала.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/06/2021

    Tuli todella nopeasti:)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/05/2021

    recomendo, ótima opção de compra.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/02/2021

    arrivato velocemente. tutto ok come da descrizione.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY217.02
    • TRY329.91
    • TRY182.28
    • TRY86.75
    • TRY112.81
    • TRY399.38
    • TRY199.65
    • TRY1,728.13
    • TRY104.12
    • TRY86.75
    • TRY85.97
    • TRY234.38
    • TRY217.02
    • TRY156.23
    • TRY190.96
    • TRY190.96
    • TRY5,375.45
    • TRY130.17