Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (91) İnceleme
  • (21) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(91)
    • 5 Yıldız(89)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 28/10/2021

    very good frame. I finaly found my favorite frame for cinewhoop

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • smmaxim
    RU
    10/11/2019

    на внешний вид рама очень радует, все выглядит достаточно качественно, порадовало что лучи оказались раздельными, ни как в описание

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 27/05/2020

    Super ! Facile a monter, beaucoup d'espace avec les 2 stack, résistante, le poids n 'est pas excessif, vraiment satisfait. Niveau taille je l'ai mis en photo entre un GEPRC 130 et le Nazgul d' Iflight en 5"

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2020

    Il frame è davvero rigido, funziona tutto benissimo ed il montaggio è immediato, consiglio di svitare tutte le viti e riavvitarle con un po di frena filetti altrimenti le perderete in volo, per il resto tutto ok.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/02/2020

    de bonne qualité, très bien emballé. correspond a la description et aux photos. merci BG

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/03/2021

    Used this frame to convert my old Tyro79 to a cine whoop. It flys great, and has tons of room inside for any extras you might want to add. Thingiverse has a ton of parts for it as well.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/03/2020

    Super stabiler Rahmen zu einem guten Preis.Der Rahmen ist zur Aufnahme von 20mm oder 30,5mm FC vorbereitet.Bei mir leisteten die Komponenten eines Tyro79 gute Dienste.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/12/2020

    new model of the cloud 149. excellent frame, lots of improvements! it’s like having a mini racer! loved it! i wanted to change frame and I mounted the previous components. Great drone for the price

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/08/2020

    só falta chegar os motores para testar este frame

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/01/2020

    Pengiriman sangat cepat 👍👍👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$3.22
    • US$186.99
    • US$39.99
    • US$15.99
    • US$103.99
    • US$19.99
    • US$70.99
    • US$239.99
    • US$22.99
    • US$2.99
    • US$18.99
    • US$4.99
    • US$5.99
    • US$9.59
    • US$25.59
    • US$14.99
    • US$33.99