Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (21) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(21)
    • 5 Yıldız(21)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 26/04/2021

    The package was well packed and cam within 7 day looks like good quality i will do some test and see how they perform The main function will be for coms while on the tracks with the jeep club guys

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/05/2021

    Perfect quality, the best value.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/03/2021

    Super .nice, neat radio, fast delivery, thank you and I recommend it

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/04/2021

    Dodáno za cca 4 týdny. Výhody: Nabíjení přes micro USB, kompaktní rozměry, výměnná baterie. Podpora kanálů 9-16. Nevýhody: Pomocí tlačítek nelze nastavit CTCSS/DCS, jen pomocí SW. Číslo CTCSS/DCS není na displeji indikováno, jen jeho použití. Mikrofon umístěn v blízkosti druhého PTT tlačítka. Tvrdá plastová anténa. Dosavadní postřehy: - Délka nabíjení prázdného akumulátoru cca 3:40 hod. - Veškeré nastavení přes SW. - Z výroby na kanálu 1-8 nastaven CTCSS 16 a na kanálu 9-16 DCS D026N, deaktivován SCAN (lze povolit pomocí SW). - Software pro programování lze stáhnout ze stránek výrobce. Pozor, ve Windows je nutno nastavit jazyk a formáty na Spojené státy. Bez toho sice software funguje ale po nahrání konfigurace do vysílačky způsobí její trvalé pípání. - Kvůli tomu, že se jedná o PMR, nelze pomocí SW změnit frekvenci kanálů, jiný počet než 16 a výkon z Low na High. - Není podpora v CHIRP. - Displej zhasíná po pár sekundách od stisku tlačítka (zřejmě nelze nastavit) a bez podsvícení není vidět, bliká jen LED. - Potisky tlačítek spíše šedé než bílé jak je vidět na fotografiích.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 29/06/2021

    Great radios, worked out to at least a mile, probably would go further, however I haven’t needed that much range yet!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/05/2021

    When got them and turn it on , I mean WOW! very clear, talking clean! Very good long-range too. Last love time I got my friends wanted to bye them

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/05/2021

    received very quickly,tested straight away and found them excellent up to 100metre +. a very good w/talkie

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/03/2021

    Very Good..these days' tests to see how they work.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/07/2021

    received all the contents, but it was not sent in the original manufacturer packing

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/07/2021

    Nice little radio software is limited though.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY731.50
    • TRY339.58
    • TRY200.23
    • TRY357.00
    • TRY217.65
    • TRY618.28
    • TRY200.23
    • TRY374.42
    • TRY400.55
    • TRY679.25
    • TRY304.74
    • TRY435.38
    • TRY322.16
    • TRY217.65
    • TRY243.78
    • TRY243.78
    • TRY191.52
    • TRY130.55