Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (210) İnceleme
  • (25) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(210)
    • 5 Yıldız(192)
    • 4 Yıldız(15)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 30/10/2020

    Son unas gafas muy buenas. De cristal y con el aumento indicado. Pasé una hora muy divertida intentando que Chuu parezca normal con las gafas 🤓😅

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/10/2020

    pacchetto arrivato in anticipo e ben curato. grazie mille una app veramente precisa e affidabile. occhiali piacevoli. li ho ricomprato perché belli e di tendenza. continuerò ad acquistare da voi perché siete affidabili e la merce arriva secondo i piani e pure in anticipo. sono entusiasta di questa app e di coloro che ci lavorano. grazie ancora. che la forza sia con voi.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/01/2021

    Good quality, nice look, it fit as described and I found no problem. Thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/10/2020

    It looks like I imagined, I hope it will work that way ;-)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/11/2020

    Bom material, esperava que ele fosse um pouco maior, mas está tudo ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/04/2021

    great product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/11/2020

    great thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/06/2019

    Glasses quite correct, the vision is very good, without deformation and without light parasites. In addition, the finish is neat and a nice look. ---- Lunettes tout a fait correctes, la vision est très bonne, sans déformation et sans parasites lumineux. De plus, la finition est soignée et d'un look agréable.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/06/2016

    It looks fantastic!! High quality, the real glasses i got even better thanadvertised. Very comfortable to wear this glasses. Strongly recommend it!:)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/07/2020

    Model bagus, hanya bahan agak kasar (maklum harga murah), tapi secara keseluruhan bisa dipakai, lensa cocok (sesuai dengan ukurannya). Good Seller

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY103.53
    • TRY178.89
    • TRY84.69
    • TRY150.63
    • TRY75.27
    • TRY112.95
    • TRY103.53
    • TRY84.69
    • TRY122.37
    • TRY112.95
    • TRY150.63
    • TRY273.09
    • TRY65.85
    • TRY216.57
    • TRY160.05
    • TRY94.11
    • TRY122.37
    • TRY235.50