Teslimat Yeri United Kingdom , USD
Tüm Kategoriler

Müşteri Değerlendirmesi

4.64 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (11) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(11)
    • 5 Yıldız(10)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-19 05:28:55

    El envío tardó unas 2 semanas. Funciona bien y limpia bien. Pero no lo aconsejo porque funciona con Mi Home, pero servidor europeo y, si eliges este servidor, los demás productos de Xiaomi no tree funcionan. Si eliges servidor China, solo puede utilizar la opción limpiar, el resto no. También puedes crear escenas. En las fotos, captura pantalla, se ve lo que funciona en blanco.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-15 11:59:06

    Ok

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-16 04:52:11

    produto de ótima qualidade

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-26 09:12:36

    muito bom. conseguiu limpar bem os pêlos do meu cachorro, que é um Golden Retriever grande. recomendo

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Original Xiaomi XiaoWa

    2018-08-14 08:47:33

    very good vacuum cleaner, I have a dog, all my hair is cleaned, I recommend it to everyone

    Yorumlar
  • JMS
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Mandarin only

    2018-07-05 05:28:10

    This vacuum really sucks, which is probably a good. But be warned, if you want it to speak anything but Chinese, you will be very disappointed. And I you want some redress from customer services, you may as well talk to the robot.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Wouldnt buy this model again

    2018-07-03 01:44:52

    My negative review was not published before.... I woudlnt buy this model . i had 3 other models. This one Has a lots flaws and Xiaomi cut off from warranty.... Damian

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    5*

    2018-06-14 05:06:17

    Bom produto bela qualidade fiável e faz o que promete, eu que tenho cão acho super útil para apanhar todos os pelos que andam soltos pela casa...!!! Apenas um contra: o facto de não ter mapeamento na aplicação para mandar aspirar apenas um local pretendido sendo que ao ligar ele limpa a casa toda! De resto 5*!

    Yorumlar (1)
  1 2  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap