Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.94 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz

En iyi gösterimler

  • great product(6)
En Popüler Ürünler
  • Toplam (32) İnceleme
  • (1) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(32)
    • 5 Yıldız(30)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-04 06:04:35

    Dzwonek mały ale donośny.Trochę upierdliwy montaż ale po zamontowaniu na kierownicy wygląda fajnie.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-05 04:24:50

    great product, I recommend, fast delivery to Slovenia.  I found the coupon on Banggood Slovenija's Facebook page

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-05 04:16:22

    great product, I recommend, fast delivery to Slovenia.  I found the coupon on Banggood Slovenija's Facebook page

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-28 06:33:59

    Good quality. Nice looking. Loud sound. A little bit difficult to mount. And some rubber bands to prevent slipping would be nice.

    Yorumlar
  • M P
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-20 14:07:15

    Nice sound, but a few rubber bands are necessary to protect the bike from chafing with the metal band. Fairly nice overall.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-24 00:05:30

    I'm happy with the product. It's easy to install on the bike and the sound is loud and pronounced.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-08-05 02:11:01

    terima kasih banggood ,,,,, bentuknya unik ,,,,suara kurang nyaring 👍👍👍👍

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-21 11:24:17

    Good Quality Product

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-27 10:22:02

    Ce produit Fonctionne très bien. Il est fait pour durer!

    Yorumlar
  • Joe
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-06 08:18:05

    Great bell! Easy to install, works well.

    Yorumlar
  1 2 3 4  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap