Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (41) İnceleme
  • (14) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(41)
    • 5 Yıldız(32)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 13/12/2021

    Πέρασαν 30 χρόνια από τότε που φόρεσα ρολόι στο χέρι μου! Γυρίζουμε πίσω ολοταχώς μου φαίνεται... 1. Ένα αστέρι θα δώσω στο Banggood για την επαγγελματική δουλειά μέσω αυτής της καλοστημένης σελίδας αγορών αλλά και για την εντός 8 ημερών παράδοση του προϊόντος, στο μισό χρόνο από την προκαθορισμένη ημερομηνία! 2. Ένα αστέρι στην εταιρία Rogbid για την άμεση απάντηση σε email μου και τη διαβεβαίωση πως στο επόμενο OTA εντός του μήνα εκτός των άλλων έχει συμπεριληφθεί και η υποστήριξη στην Ελληνική γλώσσα. 3. Τα υπόλοιπα αστέρια θα τα δώσω στο Air, το οποίο με εξέπληξε ευχάριστα. Αν και τσιμπημένη η τιμή του, πρέπει να ομολογήσω πως το αξίζει και με το παραπάνω μιας και το όλο πακέτο αυτών που προαφαίρει, απλά δεν το βρίσκεις σε άλλη συσκευή (φθηνότερη ή ακριβότερη). Προσωπικά ο λόγος που αγόρασα το συγκεκριμένο ρολόι ήταν η πλήρης υποστήριξη τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων και πραγματικά δεν έχω λόγους πλέον να παίρνω μαζί μου το κινητό, μπορώ να το αφήσω στο σπίτι χωρίς άγχος! Αν είχε και υποστήριξη της λειτουργίας NFC -που προσωπικά δεν τη χρησιμοποιώ ούτε στο κινητό- τότε θα μιλούσαμε για την απόλυτη συσκευή. Επίσης η εφαρμογή GaoFit που είναι υπεύθυνη για τη συνεργασία και παρακολούθηση μέσω κινητού αν και είναι σχετικά πρόσφατη, λειτουργεί πολύ καλά συνδέεται άμεσα με το κινητό και είναι αρκετά καλή και κατανοητή αν και πολύ φτωχή σε φάτσες (watch face) και ελπίζω στο μέλλον να εμπλουτιστεί με πολύ περισσότερες διαδραστικές φυσικά και όχι απλές φωτογραφίες, αυτές τις βάζουμε και μόνοι μας. Πιστεύω πως όποια/όποιος αγοράσει αυτό το ρολόι δε θα το μετανιώσει, προαφαίρει σχεδόν τα πάντα και τα κάνει καλά. Όλα καλά μέχρι στιγμής λοιπόν, μένει να αποδειχθεί και η ανθεκτικότητά του στο χρόνο, πάντως δείχνει στιβαρή κατασκευή.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 21/11/2021

    bello,arrivato nei tempi stabiliti da ordine..circa 25 gg. l orologio è davvero fatto bene...processori veloci,anche solo con 1 gb ram fa il suo dovere...si possono scaricare tutte le app da playstore..unico neo la tastiera virtuale mini che nn è l ideale per chi ha polpastrelli grandicelli..risolto con tastiera virtuale google...scrittura vocale..lo consiglio...per il resto...non ho ancora capito la funzione sonno...non parte...ma controllo cardiaco,ossigenazione,contapassi ok...merita di sicuro gli euro spesi...articolo consigliato,istruzioni in cinese e inglese.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/11/2021

    Sorprendente! Devo dire sinceramente che non mi aspettavo uno smartwatch così performante, anche perché la mia versione è quella da 1 gb di Ram. Pur essendo in plastica i materiali sono di ottima qualità e ben rifinito. Nella confezione, oltre al cinturino in morbido silicone, c'è un utile cinturino di ricambio in pelle. Entrambi non sudano o quasi il polso. Buona la durata della batteria considerando che io lo utilizzo con una sim inserita e i dati attaccati e bluetooth per le cuffie wireless durante le telefonate. Buona la ricezione della rete mobile e del 4G. Il software sempre fluido e mai impuntamenti. Attendibili anche se non al 100% i dati delle misurazioni (ossigeno, pressione ecc.). Utilissime le app per le mie attività fisiche Utilizzo molto per il jogging e per il trekking. Perfettamente funzionanti le google apps e le apps di messaggistica e i miei social che ci ho installato. Consiglio l'acquisto. Già buona la versione da 1 gb di ram come detto prima, ma per chi può con qualche spicciolo in più vale la pena prendere la versione più potente e più capiente. Il pacco è arrivato in tempi ragionevoli e ben confezionato. Banggood è il top.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • AriVIP4
    SK
    28/10/2021

    Product was received after a bit of delay due to high demand. The product was received within 10 days after shipping from CN (Banggood Express). The watch is decent, pretty snappy and fast out of the box. The display is bright and high resolution, although the bezels are a bit too big (perhaps to accommodate the camera above the display). The body of the watch is also a bit thick, but sits nicely on the hand. It comes with a TPU band and a p/leather band, a charging cable and a screwdriver for the SIM compartment cover. The pogo pin style charger holds decently when attached to the watch. The bands are interchangeable with any 20mm standard watch band. The system on the watch is Android 9.1, my model came with 4GB of RAM and 128GB of internal storage. Re-checking the OTA updates, currently there are no updates available for the watch. As mentioned previously, the watch feels snappy so far. It has a built-in 4G LTE SIM slot, I have not tested that function yet. The companion app for this watch is GaoFit, I have yet to test the app as well. So far, this seems like a solid watch, only time will tell how durable and usable it is.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/12/2021

    Pelo preço é um ótimo relogio, bateria dura dois dias de uso, otimas funções, poderia melhorar o aplicatico do telefone, é bem básico, mais de geral é um excelente custo benéfico

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/11/2021

    Very good watch phone,quick delivery in Greece ( 12 days) High quality !

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 26/10/2021

    ottimo prodotto!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 07/10/2021

    Received my watch. Took 10 days to reach Malaysia. Found 2 scratches on watch screen.

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 24/12/2021

    this is my first time I am gonna do a review... I really love the watch. Guess what? I just purchased another one.... Thats how much I loved this watch... Say No More..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/12/2021

    Excellent! Faster shipping, about 2 weeks. Thanks!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$76.89
    • US$66.99
    • US$66.99
    • US$24.99
    • US$186.99
    • US$179.99
    • US$189.99
    • US$169.99
    • US$269.99
    • US$129.99
    • US$220.04
    • US$139.99
    • US$185.99
    • US$45.99
    • US$179.99
    • US$89.99
    • US$36.99
    • US$49.99