Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (94) İnceleme
  • (27) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(94)
    • 5 Yıldız(75)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(5)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 01/12/2021

    c'est une bonne montre je constate cependant qu'elle à quelques problèmes de fonctionnalités et pas des moindres,je m'explique ;1/ Il est impossible de régler le son directement sans sortir de l'écran où vous êtes car il n'y à ni bouton physique ni bouton tactile sur l'écran pour le réglage du volume ce qui en soit est relativement ennuyeux. 2/Il n'y à pas de possibilité de Zoomer sur l'écran car il n'est pas multipoint donc vous pouvez zoomer a certains moments en appuyant deux fois sur l'écran où de façon prolongée mais aucun réglage concernant la profondeur de zoom.3/Certains logiciels de navigation seront clairement incompatible, exemple ;Opéra ne fonctionnera pas sur cette Montre et pour moi qui n'utilise que ce navigateur je trouve cela vraiment dommage. 4/La Batterie fond comme neige au soleil à la première utilisation (je dirai maximum 7h écran allumé en permanence ce qui en soit est très energivore aux vues des 1.6" soit 4.2cm de taille d'écran pour une batterie de 1250mah),voilà pour les aspects négatif qui, en fonction de l'utilisateur,seront plus ou moins contraignant.Je passe Maintenant aux Aspects positif:Cette montre est clairement un bijou de technologie,sa taille et son côté pratique vous ravira,elle ne vous laissera jamais en carafe aux vues de ses multiples specs plus que impressionnante pour une montre(cette montre équivaut à un Samsung s9 si l'on compare les performances),son écran est plutôt plaisant à prendre en main,très réactif, lumineux à souhait(réglage luminosité possible)pour résumer cette partie là est parfaite mais gardez à l'esprit que l'écran ne fait que 1.6"pour des gros doigts d'ouvriers comme les miens c'est presque trop petit.J'en viens à la partie photo je vous ai mis des clichés les derniers de ma review et je dois dire qu'elle s'en sort une fois de plus très bien;la qualité,le piqué,les couleurs sont plutôt agréable, l'autofocus marche convenablement,le flash est très puissant.Pour conclure cette montre vaut le détour.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 15/12/2021

    I am dharmendra v vaghela from India, kopset optimus 2 smart watch is very good product, I will use from 3 dec 2021, after 1 month I will write full review n rating thanx to banggood for best costumer services. I like very much this watch.

    Yorumlar (6)
    Orjinali göster
  • 15/09/2021

    Ürün teslim alındı. üründe sorun yok, TR gümrüğü ürünü bekletti. Bongood’un kalitesi Aliexpress gibi çöplüklerden çok daha iyi ve kaliteli ancak Bongood çok daha pahalı ürün satıyor.

    Yorumlar (6)
    Orjinali göster
  • 22/07/2021

    Bu ürün güzel bir ürün, tek sorun şu, bu ürünün powerbankı ve yedek kayışı ile birlikte toplam ful paket satış seçeneğini olmayışı. Bongood bu konuda da müşterilerine bu seçeneği sunabilmeli.

    Yorumlar (7)
    Orjinali göster
  • 19/07/2021

    Gorunus olarak cok guzel bir saat gercekten cok begendim. Fiyat ile karsılastırıldıgında ozelliklerine gore fiyatı uygun. Vergi 110 tl gibi bir rakam cıktı. Vergi sigortası yaptırdıgım icin banggood eksiksiz odedi.Urun 10 gunde elime ulastı. Kamerası cok basarılı cekim yapıyor. Bununla ilgili ozellikle belirtmek isterimki flash kamerayı kendinize dogru dondurdugunuzde calismiyor. Bunu bir sorun olarak gormustum ama sonra kontrol ettigimde ilk haliyle flashın sorunsuz calistigini gordum. Eksileri ; Telefon uygulaması gercekten cok kotu amazfit uygulaması bile bundan kat kat detaylı bilgi veriyordu. Ekranın uyanma saati cok kısa. Kolunuzu kaldırmanızı cok gec algılıyor yada algılamıyor. Spor bilgilerinde gps konumundan harita bilgisini gostermesini beklerdim ama malesef gostermiyor. Negatif ozelliklerinide dahil etsemde gene de 5* sonuna kadar hakkediyor.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 09/08/2021

    saat güzel ekranı çok büyük güzel telefonun yapabildiklerini yapabiliyor vergi ödememe rağmen 8 TL lik bir vergisi çıktı sim kartı olmadan arama yapamıyor bu yönü iyi değil ama bildirimleri geliyor

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/10/2021

    ürünü teslim aldık. şimdilik bir sorun gözükmüyor. ürünle ilgili sorularınızı ve TR den satın almak isterseniz baba ulaşabilirsiniz ( techexperttr gmail com )

    Yorumlar (9)
    Orjinali göster
  • 17/07/2021

    woww good smartwatch, camera perfect

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 19/12/2021

    Thanks for banggood team !.. My first purchase on banggood. I got my order earlier than the expected date😊 only disappointment is no charging desk available😐 .....

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 30/10/2021

    Смарт часы норм соответствуют описанию Заряд держат два дня. Мне понравились

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$253.99
    • US$185.99
    • US$109.99
    • US$89.99
    • US$109.99
    • US$149.99
    • US$129.99
    • US$199.99
    • US$66.99
    • US$23.99