Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (123) İnceleme
  • (31) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(123)
    • 5 Yıldız(120)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 25/09/2022

    El mejor envío (llego mucho antes de lo esperado) siempre la mejor calidad en productos no cabe duda que bangoood es la mejor tienda en línea

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/06/2022

    per 50 euro è davvero un gran bel prodotto! molto piu consigliato sul darwin baby ape che non sul darwin da 2.5 pollici in quanto c è piu spazio per la lipo sul 3 pollici, poi con lipo 3s e eliche da 3 pollici il volo non risente del suo peso! consiglio vivamente di usare una stampa 3d ben fatta per attutire le vibrazioni, io uso anche un po di bluetack per assorbire ancora di piu le vibrazioni e anche per non perdere il filtro nd in quanto non è proprio ben saldo, e basta un piccolo colpo per perderlo. se avesse un fov piu ampio sarebbe davvero perfetta!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/04/2022

    Después de esperar el restock se ha recibido rápido. Ya viene con el último software V2.1.0 instalado por lo que no hace falta actualizar para utilizar el Gyroflow, funciona según lo indicado, tiene muchos ajustes.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/09/2022

    Good quality product. I recommend to buy.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/08/2022

    za tu cenu je to pěkné i ten výměny filtr překvapil

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/05/2022

    Hibátlan állapotban kaptam meg a kamerát és a tartozékait. Nagyon könnyű, érezhető az akkumulátor hiánya. Drónra még nem szereltem fel, de kipróbáltam, működik. A microsd kártya fedelével érdemes vigyázni, könnyen lejön, nem nehéz elveszíteni. Ajánlott.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/04/2022

    excelente câmera pra o preço pago. só não gostei do mount impresso... muito apertado, se não tomar cuidado estraga a câmera na hora de encaixar. entrega muito rápido. chegou tudo ok. recomendo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/08/2022

    nice.. actually I bough it for comparison between old and new version. it is an alternative and useful

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/08/2022

    Terbaik bossku. Barang sudah sampai dengan cepat dan selamat. Terima kasih. Tapi belum try lagi

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/08/2022

    buen soporte queda perfecto en el darwinfpv

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$105.99
    • US$17.99
    • US$25.90
    • US$109.99
    • US$32.99
    • US$18.50
    • US$119.99
    • US$12.99
    • US$125.99
    • US$34.99