Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1380) İnceleme
  • (243) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1380)
    • 5 Yıldız(1345)
    • 4 Yıldız(33)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 13/01/2021

    Interruptor de ótima qualidade, pra quem tem um minino de conhecimento em elétrica fica bem fácil de instalar, o segredo é só o neutro, puxando de qualquer tomada próxima vc já consegue ligar. Conexão com a Alexa e tranquilo de fazer, Voltarei a comprar para outros comodos tbm

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 07/01/2021

    ürün 11 günde bana ulaştı sağlam ve çalışıyor sesli komutu oluşturamadım bayaaa bi youtube videosu izledim ama genede olmadı ama ben yapamadım diğer herşey sorunsuz.

    Yorumlar (6)
    Orjinali göster
  • 17/07/2021

    Received my package within the stipulated time, all of then were in good order. plug works as expected, I am loving it, more especially the setting of on and off timers. I will definitely buy it again, love it

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/02/2021

    produto top, chegou 100% recomendo a todos. Mas tenham paciência demora demais pra entregar. dividiram meu pedido em dois e até o momento dó entregara m um. Estou no aguardo do outro

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/11/2020

    ottimo prodotto! comodo e facile da usare. ho avuto un po di difficoltà a collegarlo con l’app, quando aggiungete un nuovo dispositivo all app, usate “modalità compatibile” e riuscirete ad installarlo senza alcun problema! qualità prezzo buono, mi è arrivato in 2 settimane circa!venditore consigliato! non benissimo il packaging, ma nn mi è arrivato niente rovinato.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/03/2021

    Very good quality, easy to install, works great. Fast delivery, well packaged. Nice design

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/02/2021

    έχω βάλει άλλους 6 διακόπτες λειτουργούν άψογα με alexa και απομακρυσμένα από το κινητό.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/12/2020

    input until now the one of them in my living room. need neutral line . easy installation . and work perfectly from my smart phone.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/01/2021

    great product just accomplish the purpose that was build. grande produto cumpre com o propósito para o qual foi desenvolvido

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • NGKVIP4
    GR
    15/01/2021

    Excellent quality.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY142.64
    • TRY160.48
    • TRY178.32
    • TRY71.27
    • TRY124.80
    • TRY62.35
    • TRY267.52
    • TRY151.56
    • TRY169.40
    • TRY133.72
    • TRY133.72
    • TRY160.48
    • TRY166.45
    • TRY222.92
    • TRY151.56
    • TRY106.96
    • TRY240.76
    • TRY566.80