Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (27) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(27)
    • 5 Yıldız(26)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/12/2020

    good product fast delivered.wery ayırt. Cables of the hand welder are so soft. Sert clean and strong welding. Iron Side also looks not bad.You cant use without pedal. Arkadaşlar baya iyi ürün. öncelikle çok sessiz. kablolu punta kısmında kablolar inanılmaz yumuşak. Şalter attırıyor son güç ile. Turkey direct mail ile 9-10 günde geldi ek gümrük çıkmadı. lehim kısmını kullanmayacağım o kısımda çok kötü değil. içinde yedek bakır çivi uçlar da var. alınır.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 12/11/2020

    Jeg syntes den virker ok, og svejser fligene godt på batterierne.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/01/2020

    todo excelente, ya probada, muy contento :)

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 21/09/2020

    Already put together a 13S11P e-bike 48V battery pack using the spot welder function of the Sunkko 709AD and the soldering iron function as well. Used 35AWG fuse wires to connect the cells to the bus bars using the spot welder. current knob at 3,5, pulse number 14 with the handheld welder. to connect bus bars and fuse wires I used tinless solder, flux pen and around 425 celsius. The tool is working as it should👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/11/2020

    Arrivé dans les temps (CZ) et avec tous les accessoires annoncés. Je n'ai pas de problème d'installation électrique avec, même à pleine puissance et électrodes directes ou avec le stylo. Je mes 4 étoile car al mise en place et le réglage des électrodes sur la sortie principale est vraiment laborieuse (réglage de hauteur, écartement et alignement horizontal. A pleine puissance je conseil le port de lunettes de protections car le métal fondu peut fusé en cas de mauvaise manipulation.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/01/2021

    Ainda não tive tempo de experimentar o produto, mas a encomenda chegou em condições, tanto embalagem como o produto que estava previsto. apesar do ligeiro atraso da encomenda( nada por ai alem).

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/10/2020

    Tested the Product on a few battery repairs, and it is a very satisfying machine. easy to use, and more than powerful enough for 0,15mm strips as promised. I have the 220V/15amp version, and it do not blow my 15A circuit breaker even on full power.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • TOMVIP3
    AT
    10/02/2021

    Super Schnelle Lieferung !!!! Schneller als die Feuerwehr!Gerne wieder ! Nur zu empfehlen!!!!!! Danke👍 TOP!!!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/07/2021

    nice

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/06/2021

    alles top. Nicht mit b16 sondern c20 absichern dann bleibt diese auch drin.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY2,058.68
    • TRY85.70
    • TRY51.38
    • TRY2,710.62
    • TRY120.01
    • TRY1,243.75
    • TRY111.43
    • TRY566.07
    • TRY137.17
    • TRY557.50
    • TRY314.48
    • TRY91.44
    • TRY94.27
    • TRY1,775.60
    • TRY643.28
    • TRY102.85
    • TRY128.59
    • TRY94.27