Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.92 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (25) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(48)
    • 5 Yıldız(44)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Braiiiiiins!

    2018-09-14 13:00:34

    Me like brains, me like icy brains in drink. Good product.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Buen producto

    2016-05-05 13:59:16

    El resultado de los cubitos de hielo es muy realista, quedan muy bien y ademas produce hielos bastante grandes. 100% recomendable

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Πολυ καλα

    2018-11-05 13:42:01

    ΑΝ σκεφτεστε να τα αγορασετε, ειναι πολυ καλα.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Handy Little Ice Tray/Mold

    2017-06-11 16:40:55

    It is a little difficult to remove the ice, OTH it doesn't crack like the other tray's I've had the size is nice too

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    excelente

    2016-04-06 19:39:06

    muy fácil de desmoldar, 100 recomendado

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-26 15:57:37

    works well funny addition to our bar

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-22 06:17:13

    as expected

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    good price-quality

    2013-12-31 07:29:42

    I've been looking for these at a good price range for years, so I'm very happy. Material quality seems fine (this is real silicon) and ice cube... sorry... ice brains come off easily. No need for hot water. Took one star off on appearance cause mine was blue and not pink like the picture, but come one, who cares it's an ice tray.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Calidad regular.

    2018-09-06 17:49:43

    No está completamente liso se aprecia un poco de porosidad pero en relación al precio no podría pedir más.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    .

    2017-11-22 08:45:55

    la scatola era abbastanza rovinata, ma il prodotto è intatto e come in foto . devo ancora provarli però.

    Yorumlar (1)
  1 2 3  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap