Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (30) İnceleme
  • (0) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(30)
    • 5 Yıldız(28)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 24/11/2015

    je ne l'ai pas encore recu mais a premiere vu cela est tres bien et jolie qui fera bien je pense une fois poser je recommande vivement banggood et aussi pour le prix++++++ merci

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 16/11/2017

    Finalmente recebi meu produto, adorei, muito bonito, alta qualidade e acabamento da imagem, vai ficar show na minha moto, tenho certeza de que será um sucesso, todos irão adorar também como eu adorei !!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/12/2016

    Jó minőségű,leírtaknak megfelelő,jó grafika,Motorra levegőszűrő házra,sárvédőre...,kocsira stb. felragasztás és kész,nem kell festés száradásra várni,szuper termék.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/12/2015

    I have not yet but I trust has banggood was first seen beautiful product skull ... thank you ++++ I recommend super banggood

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 10/10/2017

    Der Aufkleber ist wie in der Beschreibung beschrieben, habe ihn mir allerdings etwas größer vorgestellt.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/09/2017

    very good thanks banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/07/2015

    bought one. im about to put it on my bike.perfect resolution well packed and looks well made.im thinking of buying a second one.approved!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 31/03/2015

    I love it what awesome sticker for my computer and it looks awesome thank you

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 22/11/2019

    Tamaño ideal. Muy bonita y decorativa para moto.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/09/2019

    Good

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY389.41
    • TRY168.67
    • TRY155.69
    • TRY103.75
    • TRY77.78
    • TRY90.76
    • TRY155.69
    • TRY273.98
    • TRY103.75
    • TRY311.50
    • TRY155.69
    • TRY129.72
    • TRY168.67
    • TRY1,064.62
    • TRY116.73
    • TRY103.75
    • TRY103.75
    • TRY441.35