Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (28) İnceleme
  • (8) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(28)
    • 5 Yıldız(28)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 13/01/2022

    Me sorprendio lo facil que son de instalar y configurar, espero que con el tiempo no empiecen las fallas pero de primeras impresiones muy recomendable.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/04/2021

    Es de buena calidad, pero su precio es muy elevado y ofrece poco, no tiene Wifi, no usa password. No lo recomiendo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/09/2020

    excellent quality fast delivery- delivered to Australia in 10 days the instructions to add the fingerprints is not very clear- but you get it eventually instructions on how to charge is missing overall I recommend the product!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/06/2020

    Comprei dois pares iguais mas vieram dois pares algo diferentes. Falta apenas colocar e testar. I've bought 2 equals pairs but I've received 2 different pairs. Not tested yet.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/06/2020

    Не плохой продукт . Но датчик срабатывает не всегда и хотелось бы отрубить китайскую болтавню, или перепрошить на более понятный язык. На первое время сойдёт.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 23/12/2020

    nice lock with English instructions. Easy to program.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/07/2020

    Se siente de buena calidad

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/01/2021

    Good solid quality lock, reads fingerprint very good. Very fast shipping to Australia, rec'd under a week

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/12/2021

    Excelente producto, justo lo que quería. -Fácil de instalar. -Reconocimiento de la huella rápido. -Lo recomiendo mucho.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/11/2021

    Mycket bra!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$17.99
    • US$25.99
    • US$21.99
    • US$25.99
    • US$20.99
    • US$42.99
    • US$57.99
    • US$44.99
    • US$32.99
    • US$17.99
    • US$75.99
    • US$14.99
    • US$98.99
    • US$93.99
    • US$92.99
    • US$1.11
    • US$23.99