Müşteri Değerlendirmesi

4.97 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (39) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(39)
    • 5 Yıldız(38)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 23/09/2020

    It's great! Works perfectly with Apple's Homekit. I'm very happy. I found a little difficulty in configuring the product, my suggestion is to make a video and make it available for people to watch, as the instructions are complicated. Anyway, I recommend the product.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 02/12/2020

    Powerled 5 metre 6 amper e yetersiz geliyor. 13 metre şerit led için 3 adet kullandım. Çıkış 120 waat yazıyor 120 olduğunu zannetmiyorum. Bu ürün ile power led kullanmayın.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/10/2020

    works wiith homekit but not certificated. cheap and fast delivery. Türkçe incelemesini Bora Akıllı Ev YT Hesabından izleyebilirsiniz.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/08/2020

    Work fine in HomeKit as well as in the native app! The setup could be simpler but nothing impossible... Anyway this is the cheapest HomeKit led controller out there.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/02/2021

    Ürün elime yeni ulaştı paketleme güzel ve hepsinde kumanda var ben çok memnun kaldım

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/05/2021

    Homekit desteği muhteşem bir şey.Piyasada bulunan aşırı pahalı led şeritlere saçma rakamlar ödemeyin.Sıradan her ledi homekit destekli ve akıllı hale getiriyor .Tereddüt etmeden alın.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/01/2021

    çok güzel hızlı teslimat için teşekkürler cihaz görseldeki gibi gelmedi dişi olması gerekn yer erkek ti oda ayarlanır bir şekilde dişi uçlu şerit led alıcam buna thanksssss

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/10/2020

    The overall product is great and works well with HomeKit. I bought 3 and will say the first attempt at setting it up was a little finicky, but the other attempts went much smoother afterwards.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/05/2021

    ya es el segundo controlador que compro estoy muy a gusto con el producto, me encanta que hacen un solo envío con productos diferentes

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/03/2021

    Not first DoHome product, and as always, amazing. Very easy to configure, just follow the manual. Works fine and the delivery was very fast.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY171.66
    • TRY248.95
    • TRY145.90
    • TRY80.12
    • TRY223.18
    • TRY154.49
    • TRY85.79
    • TRY171.66
    • TRY111.55
    • TRY105.88