Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (564) İnceleme
  • (76) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(564)
    • 5 Yıldız(522)
    • 4 Yıldız(30)
    • 3 Yıldız(8)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 25/02/2021

    ürün sağlam ve çok hızlı geldi , ışık gücü belki resimde tam belli olmaya bilir ama gerçekten aydınlatıyor. gündüz kumanda dışında calismiyor ama karanlık algilayinca kendi yaniyor 3 kodu var ister ennkisik ayarda hep yaniyor hareket algilayinca full yaniyor 10-15 saniye aonra tekrardan en düşük modda yanmaya devam ediyor bir diğer modu is orta derecede yanma modu buda hareket felan algılama calismiyor ışık gücü orda derecede yaniyor , hareket algilamasi gayet basarili indirimde alınması gereken bir ürün 02/13 de sipariş verdim 02/25 te geldi

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 02/06/2021

    Received on time and was packed well. Overall lighting is good, and all the lighting modes are working as described . My concern is about the durability of plastic mounting pole & bracket. It seems not as sturdy especially when placed under sunlight and hot conditions. I wish they would have been provided metal pole & bracket. Anyways for the price it's a good buy.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/02/2021

    luce arrivata in ritardo più del previsto confezione e staffa danneggiata per evitare di mandarlo indietro ho creato un supportp in metallo ora ce da procare solo la durata della luce

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 06/08/2021

    It seems it is a good quality product. I ordered the type with six groups of led. It has 4x5x6 = 120 led and the solar panel has 8x11 = 88 dense lines. I hope it continues working correctly. Thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/04/2021

    A méretéhez képest megfelelő fényerőt biztosít, jól működik a mozgásérzékelője is. Könnyű, gyorsan felszerelhető, majd meglátjuk hogyan vizsgázik esőben, és fogja-e bírni a töltést az akku. A posta gyors volt 6 nap alatt ideért.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/01/2021

    showed up the fed ex kills me sometimes the strap on the inside of the light holding the batteries in place was broken I think it was tossed around kinda small wouldn't call it. Streetlight but it's good for the price

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/01/2021

    Zatím hodnotím velmi kladně. Kvůli tomu že je zima tak nevím co vydrží baterie, proto pořádně otestuji až v létě. Svítí krásně a jasně. Bohužel jedno světlo došlo s ulomeným držákem a bez šroubků.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/09/2021

    High quality construction. It operates in very low light and as soon as the motion detector catches motion a very strong light comes on. Perfect for my parking place! Super fast shipping.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/09/2021

    Lampa świeci, pilot działa. Tryby pracy też. Co do czasu świecenia i ładowania nie mogę się wypowiedzieć, gdyż lampa została dziś odebrana.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/05/2021

    It works. This is the 2nd unit i bought and does the job well. The light is strong enough to read in the dark. Only time will tell if its durable or not.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY731.38
    • TRY517.29
    • TRY570.82
    • TRY588.66
    • TRY749.22
    • TRY838.43
    • TRY503.91
    • TRY749.22
    • TRY267.52
    • TRY463.77
    • TRY651.10
    • TRY428.09
    • TRY758.14
    • TRY802.75
    • TRY437.01
    • TRY142.64
    • TRY526.21
    • TRY35.59