Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (220) İnceleme
  • (47) Görüntü
  • (3) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(220)
    • 5 Yıldız(219)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-06 05:58:23

    Fitted in Matek F411, Eachine VTX, FRsky mini and Foxeer camera. Good fit, let's see hoe it flies...

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-06 07:11:56

    Amazing wing, I can put it on my backpack and ride by bike on my favorite spot!

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-25 05:38:51

    Ótimo produto pra quem curte RC. Voa muito bem, tem boa autonomia, veloz, boa qualidade, Recomendo.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-06 11:43:01

    7 hari barang sudah saya terima Ninja expres indonesia. Terima kasih banggood

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-17 12:06:49

    Great little flyer, hour of fun with it, it's simply to put together this was my first plane. Very strong as well I've had some crashes with it and its still flying great.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-22 08:31:11

    this little plane is just awsome. all people say hard to fly for beginners but with fpv is okay. it is quick , turns tight and doesnt break easily. i fly 10min mixed flight with 4S 850mah and 5050 biblade prop.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-15 16:47:07

    Half the size this little dude...;-) Nice and good quality, Packet arrived in very good condition from GB.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-24 10:10:15

    super Preis macht Spaß damit zu racen

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 28  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap