Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (18) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(18)
    • 5 Yıldız(16)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 12/05/2017

    I bought this pants XXXL size,but you'd send M size. Now you send XXXL new pants.I thanks too much your kindly interesting.Thanks a lot Bangood and personnals and companies...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/04/2018

    Robogra tökéletes fenékre esés ellen. Jól szellőző kialakítása. Farmer alá és fölé is jó.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/08/2017

    produto dentro das expectativas entrega no período descrito pode confiar. ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/03/2022

    Super ürün tavisye ederim hızlı teslımat ıcınde teşekkürler güvenlir sitedir

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/02/2018

    Доброго времени суток!!! Благодарю за благородство!!! С размером промахнулся. Слегка маловаты. :))

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/01/2017

    i like the padding in the short's .it fit's real good .we all that ride's bike's need them ,it helps take the bump's out the bad road's we have in the city

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/10/2018

    Produto ok, achava que iria proteger mais pelo que vi na web. É um pouco menor do que imaginava.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/02/2018

    La tela no es muy resistente aunque al ser delgada permite ventilación. Cumple con su función básica pero no para motociclismo.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 03/09/2017

    nice and efficient protector for legs and bottom. I use it for electric balanced solowheel in case of !.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/06/2017

    muito bom o produto. igual ao anunciado. eu comprei um numero grande, mas tudo bem. rapido na entrega.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$162.99
    • US$55.99
    • US$10.99
    • US$34.99
    • US$9.99
    • US$34.99
    • US$19.99
    • US$15.99
    • US$13.99
    • US$6.99
    • US$10.99
    • US$10.99
    • US$13.99
    • US$5.99
    • US$8.99
    • US$13.99
    • US$113.99