Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (11) İnceleme
  • (0) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(11)
    • 5 Yıldız(10)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 30/04/2020

    Me he visto engañado y estafado creo que no sois nada serios y no volveré a comprar más sus productos, por que son productos y fotos y texto no corresponde a lo que se compran

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 13/07/2020

    написано,стелаш для сушки посуды,а пришло ,для мыла.когда получу остальные заказы,не знаю,это шло45 дней.Я розачерована,больше заказы делать не буду.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/04/2020

    السلام عليكم انا طلبت الاستاند كامل ماجاني الا رف واحد وانا دفعت 78 ريال وين باقي المنتج انا مااحتاج هذا الرف اريد ارجاعه بالكامل

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/05/2020

    Be warned. This is only the dish rack. The pictures lead you to believe that it's the complete unit but it's just the small shelf.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/08/2020

    quero devolver, pois o anúncio é confuso, mostra a foto do produto como se fosse completo e é só uma peça,

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/05/2020

    I haven’t recieve the package yet I accidentally click on order complete is the order still coming to me

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/08/2020

    Boa. Só dá uma mudada nas fotos. Nâo é esse o produto.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/07/2020

    pensei que estava comprando o conjunto, mas chegou somente uma peça

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/07/2020

    I did not receive the shipment ??? What should I do ??? Thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/07/2020

    comprei o conjunto todo. chegou apenas uma peça. a que seguro nas mãos.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY56.11
    • TRY53.43
    • TRY1,453.94
    • TRY847.35
    • TRY151.56
    • TRY89.11
    • TRY160.48
    • TRY89.11
    • TRY1,204.16
    • TRY223.01
    • TRY124.80
    • TRY196.16
    • TRY44.51
    • TRY231.84
    • TRY187.24
    • TRY178.32
    • TRY151.56
    • TRY62.35