Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (244) İnceleme
  • (29) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(244)
    • 5 Yıldız(240)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 03/05/2021

    srubki przyszly takie jak w opisie, dlugosc samego gwintu to 10mm tak jak potrzebowalem, wszystkie srubki jednego rozmiaru. pasuja idealnie do oslonek mojego drona.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/11/2020

    tienen buena pinta aunq no son planos del todo y no ajusta del todo bien en los frame del dron pero limando un poco listo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/09/2021

    ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/04/2021

    esta bien

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/02/2021

    Arrivate velocemente, top

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/11/2020

    good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/03/2018

    Заказывал 10мм болты, по факту меньше Еще считаю не правильным измерять болт по всей длине (с шляпкой), шляпки бывают разных размеров, правильнее мерить по длине резьбы

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/01/2018

    Perfecto para ensamblar el Frame o alguna que otra parte. La cabeza es mucho más gorda que los tornillos normales que vienen con los Frames. Vienen en una bolsa de plástico con auto cierre.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/09/2018

    I had to order it again, because the first time I ordered a size too big, but since the quality of the products was really good, I did not hesitate in getting it again (but with the correct size I needed)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/09/2018

    I think this is a great screw, very sturdy, no quality flaws, reasonably priced! great to use on mini quacopter motors

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY74.40
    • TRY71.14
    • TRY102.34
    • TRY65.09
    • TRY93.03
    • TRY37.15
    • TRY83.71
    • TRY111.65
    • TRY74.40
    • TRY27.84
    • TRY74.40
    • TRY167.52
    • TRY102.34
    • TRY102.34
    • TRY120.96
    • TRY65.09
    • TRY102.34
    • TRY65.09