Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (29) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(29)
    • 5 Yıldız(26)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 21/01/2022

    After i recieved my saw, i have made three small boxes with it. A fantastic little saw with endless posibilities! Love that i can lower the sawblade, perfect for inlays and dovetails.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/11/2021

    Ürün siparişimden sonraki 8. günde Aras kargo tarafından (Türkiye Direkt Posta ile alırsanız Gümrük ücreti ödemezsiniz) bana sorunsuz bir şekilde teslim edildi. Resimde ne görüyorsanız + itme tablası da dahil olarak size teslim ediliyor. Fakat ürünün özellikler sayfasında bulunan tanıtım videosu ürün tanıtımı için yanlış bir video olmuş! O videoda ürünün zımpara diski takılan kısım yanlış montaj sebebiyle sürekli yalpa yapıyor ve ben o videoyu izledikten sonra neredeyse almaktan vazgeçecektim ama 11.11 indiriminde "Zımpara kısmı olmasa da olur" dedirtecek bir fiyattan denk geldiği için alım yaptım. Velhasıl teslim edildi ve şüphe duyduğum kısmın montajını dikkatli bir şekilde yaptım. Sonuç olarak hiçbir yalpalama v.b olumsuz bir durum yok. Bıçak yüksekliği itme tablası + 18-22mm MDF+Sunta ile birlikte sıkıntısız çalışıyor. Yani "Bıçak yüksekliği yeterli olur mu?" diye düşünmeye pek gerek yok. Hatta itme tablasını kullanmazsanız size 30-32mm bir bıçak yüksekliği sağlıyor. Ek olarak itme tablasını yerleştirdiğinizde kaymada sıkıntı yaşarsanız altındaki vidaları biraz gevşetip sıkışıklığı açabilir ve uygun şekilde tekrar vidaları sıkarak kullanabilirsiniz. Bu arada uzuuuuun zamandır Banggood' dan aldığım ve sorunsuz teslim edilen nadir ürünlerden bir tanesidir kendisi : ) ...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/01/2022

    hello I have received mini saw in good time ,however the power plug is not compatible with North American plug, can u send proper plug? otherwise saw seems sturdy but unable to try it. thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/07/2020

    Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Μικρό και εξαιρετικό. Με τον δίσκο που περιέχει κόβει έως 25mm ύψος. Θα του βάλω δίσκο 125 και θα φτάσει το ύψος πιστεύω στα 40mm. Εύκολη συναρμολόγηση και αντικατάσταση δίσκου. Εξυπηρετική και η δεύτερη επιφάνεια εργασίας. Ο αντάπτορας για τον δίσκο έχει διάμετρο 16 και 20mm για τρύπα δίσκου.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 17/11/2020

    SUPER SUPER SUPER, BETTER THEN ALL OTHER TABLE SAWS AVAILABLE MORE OPTIONS MORE FEATURES, VERY VERY GOOD QUALITT , AND ON THE TOP OF ALL VERY GOOD PRICE. I WILL SURELY RECOMMEND IT TO ALL MY DIY FRIENDS. GO FOR IT. BEST PRODUCT OF THE YEAR 202. BEST BUY.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 11/12/2020

    Article reçu conforme bien emballé avec un bon suivi du colis. Petite scie de qualité pour des petits travaux de bricolage précis. Nombreuses fonctionnalités appréciées. Excellent rapport qualité prix. Je recommande ce produit.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/05/2021

    O produto chegou e bom estado e ele está funcionando corretamente. O único que Banggood deveria melhorar é a navegação para poder rastrear os pedidos de um jeito mais intuitivo e mais fácil para que usuários como eu possamos acessar as informações de um jeito mais prático e mais simples. De resto tudo ótimo. Muito obrigado pela boa experiência de compra.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/12/2021

    Recibido antes del tiempo previsto, ha llegado todo correcto y sin golpes....aunque no lo he probado con materiales la puesta en marcha funciona correctamente y con potencia.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/10/2021

    منشار طاولة صغير وممتاز ويغنيك عن استغلال ورش النجارة شكرا بانجود لوجود هذا المنتج فى موقعكم

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/12/2021

    This little table saw seems perfekt for my smal projects! Very happy when i recieved it in good condition!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$134.99
    • US$186.99
    • US$45.99
    • US$54.99
    • US$109.99
    • US$79.99
    • US$18.99
    • US$105.90
    • US$21.99
    • US$24.49
    • US$45.99
    • US$39.99
    • US$16.99
    • US$43.99
    • US$39.99
    • US$25.99
    • US$49.99
    • US$5.29