Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (301) İnceleme
  • (46) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(301)
    • 5 Yıldız(278)
    • 4 Yıldız(17)
    • 3 Yıldız(6)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 30/12/2021

    Super schnelle Lieferung. Viele Möglichkeiten der Messung getestet, alle funktionieren. Besonders Glücklich ist mein Mann, über die Möglichkeit, Kondensatoren messen zu können👍 Wir sind sehr zufrieden mit dem Artikel. Vielen Dank, für die schnelle Lieferung👍👍👍👍😁 macht genauso weiter!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/10/2021

    I received the product a few days before expected,🙂👍. after opening and inspecting. I'm still smiling but haven't had the time to really use it unfortunately. I can say that the product has a very comfortable rugged feel to it. the supplied cables are much higher quality than I was expecting.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/12/2021

    Kalitesini beğendim. Ürün içeriği fotoğraftaki gibi. Auto modu yavaş kalıyor ben manuel kullanıyorum. İçerisini açma fırsatım olmadı, sanırım bir adet değiştirilebilir sigorta bulunuyor. Koruma kabı üzerinde takılı halde geliyor. İnce bir malzeme kullanılmış ama yeterli. İki adet 1.5 V AAA pille çalışıyor tabi kutu içerisinde bulunmuyor. NCV özelliği çalışıyor fakat yakın mesafede işe yarıyor.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/03/2022

    poderia ser melhor se viesse com uma case para guarda lo junto com as pontas de teste, pois a qualidade do aparelho merecia algo assim , e não ficar exposto a riscos ou coisas do tipo quando guardado.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/07/2021

    Veio produto comprado igual ao comprado veio na data prometida e até antes produto de ótima qualidade e 2 coisas fundamental frete barato e não foi taxado a compra na alfândega>show obrigado ao vendedor e a equipe do site!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/04/2022

    Item received on time, very good product, have tested it and impressed, will buy again from Banggood, 5 stars, thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • neolino
    DE
    13/12/2021

    für den preiß gibt es nichts zu meckern ... Strommessung ist mit Vorsicht zu genießen denn max Dauerbelastung sind 400mA! Auto Power off kann man auch abschalten ... Display ist sehr gut lesbar ... nur müssen gute Batterien rein denn es ist schade wenn die billigen auslaufen und das Gerät Dan zerstören, denn an für sich ein gutes Messgeräte ....

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/04/2022

    Ürün çok kısa sürede geldi. Gümrük dahil aldım. Aras kargo ile geldi. İlk kullanımda memnun kaldım. Tavsiye ederim.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/04/2022

    I tested today, it's very accurate, big display, only one problem is designed without back support, it's very uncomfortable.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/03/2022

    Good product

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$18.99
    • US$25.99
    • US$14.99
    • US$29.99
    • US$189.99
    • US$19.94
    • US$28.34
    • US$12.99
    • US$43.99
    • US$17.84
    • US$29.39
    • US$27.29
    • US$35.69
    • US$91.99
    • US$129.99
    • US$13.99
    • US$44.99