Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (99) İnceleme
  • (19) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(99)
    • 5 Yıldız(89)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 28/03/2022

    Gyorsan épségben megérkezett. Kipróbáltam, tökéletesen működik és remélem, hogy sokáig így is marad. Sokkal jobb mint amire számítottam, nagyon jó áron egy nagyon komoly elektromos gyalut kaptam. Erős motor, magas fordulatszám, kényelmes kézreálló markolat. Szuper! Köszönöm Bangood!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/06/2022

    Szállítás a 7. napon, a 4. munkanapon! A gép rendben, jó a fogása, beindítva érezni az erőt! Valódi munka majd később, majd megmutatja mit tud!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/04/2022

    Выглядит очень хорошо и на ощупь качественно , очень большой и довольно тяжёлый - потому и самый мощный. Больше подойдёт как стационарный, нежели ручной.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/04/2022

    The package was received quickly. The tool has a very sturdy construction and large power reserves during operation on the work surface. It is the first tool I bought from the topshak company, after this test I ordered 2 diferent grinding tools for my workshop!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/12/2021

    Ottimo prodotto, molto potente ed affidabile. lo consiglio per chi deve portare a nuova vita qualsiasi superficie in legno.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 04/07/2022

    Épségben megérkezett, ez már a második amit rendeltem bírom benne, hogy ez is tökéletesen működik.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/07/2022

    Chegou rápido. Tem muito boa aparência. Ainda não experimentei mas parece muito boa. Boa qualidade ao toque. Aspeto sólido.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/05/2022

    super.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/04/2022

    cool 👍 thx 😁

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/04/2022

    Ottimo prodotto. Ben fatto.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$94.99
    • US$121.99
    • US$77.59
    • US$59.99
    • US$29.41
    • US$194.99
    • US$95.87
    • US$46.99
    • US$36.99
    • US$28.99