Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (56) İnceleme
  • (14) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(56)
    • 5 Yıldız(53)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 31/03/2022

    contenuto della confezione ottima contenuto più. he buono spedizione veloce rispetto alla data di consegna mi è arrivata oggi 31 Marzo che dire sempre così bravi

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 22/04/2022

    amazing tool at a very tempting price! The tool was tested in real conditions and left me very satisfied. The plastic parts are of good quality with a very good fit between them. Professional tool! Thanks to Banggood and Topshak!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/05/2022

    Jó teljesítmény. Otthoni munkához megfelelő. Jó csiszoló teljesítmény. Nem erőlködik használat közben. Az akciós árát megéri. 2 méter kábel. EU csatlakozó.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/04/2022

    Jó minőségű anyagból készült. Nincs nagy hang. Jó teljesítmény. Barkácsoláshoz nagyon megfelelő. Hosszú (2m) kábel. Jó tapadás a talphoz. Könnyű vele dolgozni. Szállítás 3 nap.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/04/2022

    Jó minőségű anyagból készült. Nincs nagy hang. Jó teljesítmény. Barkácsoláshoz nagyon megfelelő. Hosszú (2m) kábel. Jó tapadás a talphoz. Könnyű vele dolgozni. Szállítás 3 nap.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/04/2022

    The delivery was fast. The product is great, cheap and strong.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/03/2022

    Great product thanks for the package safe for raining days.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/05/2022

    easy to use,ligth,fast delevery

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/06/2022

    I used it and I am very happy.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/05/2022

    The igen is working. Áll ok.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$39.99
    • US$98.99
    • US$26.99
    • US$34.99
    • US$65.99
    • US$39.99
    • US$25.99
    • US$45.99
    • US$53.99
    • US$59.24
    • US$39.99
    • US$35.99
    • US$87.99
    • US$45.99
    • US$69.99
    • US$69.99
    • US$169.99