Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (107) İnceleme
  • (16) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(107)
    • 5 Yıldız(105)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 19/05/2022

    Épségben megérkezett a gondos csomagolásnak köszönhetően. Nagyon precíz komoly szivattyúnak tűnik. Kipróbálni nem volt lehetőségem, bízom benne, hogy jó és tartós darab lesz. Köszönöm szépen!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/06/2022

    Много качествена помпа, поне на пръв поглед. Не съм я тествам още, но се надявам всичко да е точно

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/05/2022

    Prišlo rýchlo a hlavne v poriadku. Vyzerá fantasticky,robustne,je tam prepínač na čistú a špinavú vodu,čo je super. Zatiaľ som nemal možnosť ho vyskúšať,ale to sa o pár dní zmení. Môžem len odporučiť 👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/06/2022

    Excellent product and service!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/05/2022

    good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/05/2022

    Arrived really fast to Hungary, Budapest, looks like a great product, I cannot wait to see what can this do under the water. The price was amazing amazing, half, compared to the similar items here. I'm satisfied, thanks Topshak for the coupon , Banggood.com!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/06/2022

    Great quality and service!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/06/2022

    Very good pump quality is great!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/06/2022

    Excellent product!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/05/2022

    Veľmi rýchle doručenie za 5 dní vrátane víkendu. Kvalita čerpadlá vyzerá veľmi dobré. Je robustné a aj ťažké, telo má kovové. Čerpadlo som už odskúšal a má slušný výkon. Určite odporúčam všetkým.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$47.99
    • US$83.99
    • US$31.99
    • US$120.99
    • US$23.99
    • US$12.99
    • US$24.99
    • US$29.99
    • US$199.00