Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (40) İnceleme
  • (14) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(40)
    • 5 Yıldız(29)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(10)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 06/02/2022

    ótimo produto recomendo , qualidade do audio é ótimo ligado com 2 caixa de som da ONKYO mas não tem o botao liga desliga, fica ligado direto.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 13/12/2021

    no good this item please change volime no working no spiker soeond i whant chenge this bord please

    Yorumlar (15)
    Orjinali göster
  • 09/12/2021

    I was checking on the banggood website I made a complaint and it is no longer on the website I bought a product they did not send me , only a cardboard box arrived , I want you to send me the product , I bought it and paid the cash Order No: 104511126

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 19/05/2022

    Muito top a placa! o som e bem alto sem contar a potência! tô montando uma caixa, mas logo chega o divisor de frequência!💥🇧🇷

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/12/2021

    Artikel nun erhalten, nachdem dieser vergriffen war. Artikel optisch ok. Artikel wird konkret bewertet bei Nutzung.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/11/2021

    i want this botd i sending only kit

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/11/2021

    mi producto llegó gracias

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/10/2021

    product is missing

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/03/2022

    Ok! Logistic problem ... Romania logistic

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/12/2021

    good product

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$11.99
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$23.99
    • US$18.99
    • US$106.94
    • US$3.99
    • US$9.99
    • US$11.99
    • US$59.93
    • US$14.99
    • US$57.99
    • US$24.99
    • US$4.52
    • US$16.99
    • US$9.99