Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.9 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz

En iyi gösterimler

  • good product(12)
  • great product(10)
  • Toplam (98) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(98)
    • 5 Yıldız(89)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-28 06:01:49

    I like how it looks, it is a good product that also saves water and with good pressure. I'm satisfied!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-20 06:47:02

    لا يوجد معه هوز

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-22 00:02:24

    Bei hohen Wasserdruck fühlt sich das extrem toll an ein sehr feine Strahlen, das macht richtig Wind in der Dusche, echt ein vergnügen. Auch sehr gut, selbst bei extrem niedrigen Durchfluss(ca.3,5l/m) fühlt sich das immer noch als viel Wasser an. Der Kunststoff ist recht dünn, ein Kopf ist duch mehrfaches hinfallen gerissen, aber bei dem Preis, voll O.K. mfg

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-15 07:42:01

    Удивлен быстрой доставкой ( две недели). У этой лейке тонкие и очень мягкие струи. Душ принимать приятно.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-07 09:06:34

    Très bon produit, fonctionne bien, bonne pression et adouci un peu plus l'eau. Satisfait de cette pomme de douche, je pense en reprendre une autre

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-17 13:09:19

    تم استلام الطلبية ولكن يوجد طلبيتين سابقة برقم 63859998 بقيمة 44.41 ريال والثانية برقم 63859999 بقيمة 191.31 ريال تم رد هاتين الطلبيتين من قبلكم و حتى الآن لم يتم رد المبلغ في حساب البطاقة الاتمانية التي تم السداد منها

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-19 07:42:24

    Sorry I was too fast. I havn't reciekved the package

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-19 03:02:00

    nice item, looks pretty, working well

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap