Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (192) İnceleme
  • (22) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(192)
    • 5 Yıldız(177)
    • 4 Yıldız(15)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 18/02/2021

    Very nice for the price. Better use an Ethernet cable than WiFi. Very fast (6 days) delivery.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/11/2020

    nice tv box

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/10/2020

    presi due per le ottime recensioni ...da provare ...spedizione molto rapida e ottima confezione

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/11/2020

    excelente, não trava e é muito rapido para instalação das aplicações, recomendo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/04/2020

    Today I have received the package, I will test it immediately, the first impression looks good, it should stay that way, looks robust, visually it looks modern, the quality looks good, the price performance ratio is also good. Heute habe ich das Paket erhalten , werde es sofort testen , der erste Eindruck sieht gut aus , das soll auch so bleiben , sieht robust aus , optisch sieht es auch modern aus , die Qualität sieht auch gut aus , der preis Leistung Verhältnis ist auch gut

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 20/08/2020

    Για την τιμή του είναι ένα πολύ τίμιο box που κάνει την δουλειά του πολύ καλά. 10 μέρες παράδοση στην Ελλάδα με DHL.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 22/04/2020

    Today I have received the package, I will test it immediately, the first impression looks good, it should stay that way, looks robust, visually it looks modern, the quality looks good, the price performance ratio is also good. Heute habe ich das Paket erhalten , werde es sofort testen , der erste Eindruck sieht gut aus , das soll auch so bleiben , sieht robust aus , optisch sieht es auch modern aus , die Qualität sieht auch gut aus , der preis Leistung Verhältnis ist auch gut

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/02/2020

    Bluetooth kalitesi biraz daha iyi olabilirdi. Kablosuz interneti tatmin edici ama biraz daha iyi olsa daha iyi olurdu.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 28/01/2020

    Odporúčam , všetko prišlo v poriadku . Dodané kurierskou službou DHL . Android box splnil očakávania .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/02/2020

    Boa escolha em termos de qualidade/preço. O envio foi rápido e tudo funciona corretamente. Recomendo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY477.54
    • TRY668.59
    • TRY425.43
    • TRY547.01
    • TRY312.54
    • TRY373.33
    • TRY607.80
    • TRY260.44
    • TRY442.80
    • TRY312.54
    • TRY338.59
    • TRY251.75
    • TRY329.91
    • TRY738.06
    • TRY295.17
    • TRY520.96
    • TRY2,344.61
    • TRY121.49