Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (20) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(20)
    • 5 Yıldız(15)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 09/12/2021

    Objednané 24. novembra z HK, doručené 9. decembra. Doprava EU Priority Line, pred dom dovezené kuriérom. Napriek zjavne nešetrnému zaobchádzaniu pri preprave (otlčené rohy krabice) laptop bez poškodenia. Kvalitne zabalený, bublinkový obal už na fotke nie je. Idem ho zapnúť...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/09/2021

    Nice, very value to money. This laptop is of good quality & very light. I suit to doing work & for the student.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/12/2021

    270€ zatiaľ fajne

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/12/2021

    excellent

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/10/2021

    szuper gép! teszi a dolgát

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • q08VIP4
    SK
    17/12/2021

    zatiaľ good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/11/2021

    super

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/11/2021

    Bardzo fajny i super wykonany laptop do domowego użytku za te cenę naprawdę warto, dostawa w ok 3 tygodnie

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 25/09/2021

    The parcel"protective bubble wrap is open, the on button does not work unless.pliugges even if 100% charged

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 11/11/2021

    Nice laptop. Performance is there taking into account that it is an entry level model. Sound could be a bit more powerful but otherwise not bad.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$239.99
    • US$299.99
    • US$679.99
    • US$159.99
    • US$289.00
    • US$259.00
    • US$159.99
    • US$269.99
    • US$1,699.99
    • US$65.99
    • US$449.00
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$119.99
    • US$599.99
    • US$83.99
    • US$199.99
    • US$1,199.99