Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (45) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(45)
    • 5 Yıldız(40)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 05/11/2021

    Είναι πολύ καλή σκούπα ρουφάει πάρα πολύ καλά. την δοκίμασα σε στεγνό προς το παρόν και είναι όλη από πλαστικό υλικό. Είναι πολύ τίμια για τα χρήματα της. Για το σπίτι και το αυτοκίνητο είναι ιδανική. Ίσως κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο σε σχέση με μια οικιακή σκούπα αλλά κάνει καλή δουλειά οπότε δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 03/11/2021

    ... πολύ καλή ηλεκτρική σκούπα για όλες τις χρήσεις.... ..δεν περίμενα τόσο απορροφητική ικανότητα για τα watts που περιγράφονται.... .. καλή ποιότητα υλικών και σχεδίαση.. .. όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος.. ...και βέβαια καλή τιμή από την Banggood... .. γρήγορη αποστολή!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/12/2021

    5 stars for the vacuum cleaner, well built, good materials, 1 stars for accessories, especially main brush that looks very cheap. However I don't need it when cleaning the car or the tools in the workshop. Works fine also as a blower. Power strong enough but not as my Philips that costs 4 times more. In conclusion very good product for DIY, to clean the car, in the workshop, in the terrace and other areas where you don't want to use a much more expensive vacuum cleaner. inside the house I will stay with my Philips and Roborock.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/09/2021

    Produkt dorazil z CZ skladu za 4 dni, len vyskúšané, či funguje, všetko ok , dodané s EU káblom, zatiaľ spokojnosť s Banggoodom

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 28/10/2021

    Aspira bem, boa potência.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/11/2021

    muito bom aspira a seco e humido, e também serve de soprador, potente mas barulhento recomendo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/12/2021

    it's very helpful device

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/01/2022

    5 nap alatt megérkezett.Ár-Érték arány nagyon jó, 1500W teljesítmény is hihető lenne. Apró kellemelenség volt, hogy a dugvilla sérült volt, igy az cserére szorult.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/12/2021

    Boa relação preço/qualidade. Bom poder se sucção. Um bocado ruidoso, mas no meu caso comprei para aspirar o carro, por isso não me incomoda muito. Apesar de ser fabricado em plástico transparece qualidade

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/10/2021

    Just arrived in time. The product has good build quality for the price. It also has good suction power and has low noise compared to other premium vacuums.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$299.99
    • US$73.99
    • US$80.99
    • US$43.99
    • US$21.99
    • US$144.99
    • US$85.87
    • US$129.99
    • US$57.99
    • US$119.99
    • US$105.99
    • US$16.99
    • US$179.99
    • US$196.99
    • US$19.99
    • US$179.99
    • US$150.99
    • US$309.99