Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (38) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(38)
    • 5 Yıldız(37)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 28/11/2021

    We're using it in our kitchen when dealing with hot dishes. Makes it easy to manipulate your cooking utensils, tools. Not as resistant to heat as oven mittens, but more than good enough for avoiding getting burnt.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/10/2021

    ho provato direttamente sopra la stufa a legna e quasi per 18 secondi sono riuscito a tenere, la temperatura misurata a 235 gradi celsius, direi che funziona, svantaggio è che sono un po' grossi per imbottitura.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/10/2021

    Looks fine. We will see soon in action :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/10/2021

    Bardzo przydatne. Lekkie. Dodatki antypoślizgowe. Szybka dostawa. 😊

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/11/2021

    Lieferung erfolgte erstaunlicherweise sehr schnell - finde die Handschuhe etwas klein für Männerhände - passen aber man kann nicht einfach reinschlupfen - was die Temperatur angeht, muss ich noch testen - erste Eindruck aber Daumen hoch

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/11/2021

    I'm satisfied with the product. it's well protecting my hand during handling of hot pots and pans.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/11/2021

    Muito boas! São super resistentes e aguentam bem o calor vindo da lareira! Chegaram rápido e foram baratas!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/11/2021

    GOOD

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/11/2021

    Muito bom

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/11/2021

    muito bom

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY301.25
    • TRY183.39
    • TRY97.69
    • TRY109.91
    • TRY97.69
    • TRY85.46
    • TRY61.01
    • TRY146.59
    • TRY122.14
    • TRY134.36
    • TRY134.36
    • TRY444.90
    • TRY85.46
    • TRY193.66
    • TRY97.69
    • TRY745.66
    • TRY3,472.04
    • TRY1,515.89