Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (300) İnceleme
  • (44) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(300)
    • 5 Yıldız(265)
    • 4 Yıldız(18)
    • 3 Yıldız(8)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(8)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 20/08/2021

    Συσκευασία πραγματικά άψογη!! Το παρέλαβα σε 17 μέρες, μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλό, γρήγορο, φωτογραφίες πολύ καλές, η μπαταρία με αρκετή χρήση Ίντερνετ στο 60%, μετά απο σχεδόν μια ημέρα, με μία φόρτιση μέχρι στιγμής, τώρα θα φανεί αργότερα πόσο θα κρατά η μπαταρία

    Yorumlar (6)
    Orjinali göster
  • 11/11/2021

    al principio me asustó pero luego de q me llegue el papel para recojer y luego pagar el error de nombre me gustó bastante su forma de sistema q tiene le agarra el konosuba fantastic days y el free fire, así q estoy conforme, se tardó 20 días en todas

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 08/06/2022

    recebi o produto danificado... a bateria não carrega... ninguém fez contato até agora... durante a configuração percebi que a bateria tinha 79% de carga e existia um telefone de outra pessoa no preenchido automático

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 04/04/2022

    Ainda não o abri, mas suponho que esteja tudo a 100%. A caixa do Umidigi Bison está selada. Chegou em 17 dias, super rápido, bem embalado. Como todas as compras que fiz até hoje, estão de parabéns mais uma vez, o lojista e a Banggood. 5✨

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/11/2021

    envío rápido y seguro. El móvil se ve resistente me gusta el diseño y el borde es bien grueso lo cual protege la pantalla del móvil de cualquier caída. me sorprendió la cámara se ve bastante bien, mejor de lo que esperaba. muy bueno lo recomiendo!

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 13/12/2021

    جيد لكنه وصل متاخرا جدا لكن النتج جيد وسريع لكنه ليس جيدا في الالعاب الشاشه لا تتحمل ال 5 اصابع

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 28/10/2021

    PRODUTO DE ALTÍSSIMA QUALIDADE. NÃO TENHA DUVIDAS, COMPRA LOGO QUE TÁ VALENDO.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 09/09/2021

    excellent and before time, great quality, very pleased with it. Thanks!!!!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 28/08/2021

    Nagyon jó kis telefon, ajánlom mindenkinek , mondjuk az akkumulátor gyenge hozzá elég gyorsan merül, folyamatos nyomkodáasználattal, nem bír többet mint egy átlag telefon, rakhattak volna bele nagyobb kapacitású akkumulátort is.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/03/2022

    Sveiki hello I received the shipment. Everything looks good. Thanks Banggood. Thereby further

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$259.99
    • US$269.99
    • US$799.99
    • US$269.99
    • US$80.99
    • US$379.00
    • US$103.99
    • US$185.99
    • US$309.99
    • US$329.99
    • US$279.00
    • US$95.99
    • US$159.99
    • US$132.99
    • US$152.99
    • US$589.99
    • US$11.66