Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (68) İnceleme
  • (16) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(68)
    • 5 Yıldız(67)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 13/08/2021

    Eccellente, rapporto qualità prezzo molto Elevato. Android 11, 128Gb, slot 2 sim +MicroSD, batteria 6150mAh, fotocamera di buona qualità. Lo schermo da 6,52" è HD+ e permette una buona qualità. 4Gb ram rendono l'esperienza di utilizzo più che discreta. Type-C, Bluetooth 4.2 e Wi-Fi Dual Band completano la dotazione. Non manca Radio FM e Jack 3.5mm. 4G completo di tutte le bande per Europa. Patch di sicurezza a Giugno 2021

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 13/08/2021

    un buen producto a mejor precio,tal y como lo vi en la descripción de la página,con excelente calidad en todos los sentidos,sin duda alguna seguiré comprando aquí y porsupuesto recomiendo mucho a Banggood y a la marca umidigi,no tardó tanto en llegar una vez que el vendedor hizo el envío.gracias

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/12/2021

    This phone come nicely packed on time delivery to UK was easy to get set up holds 2 sim cards has space for SD card fast at down loading apps has face id finger print id an pin id to unlock phone comes with a see-through phone case and plastic screen cover over glass over all great

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/08/2021

    Thank you Banggood for the phone. I got the phone. I like it. I could disable all Google applications. I installed those desired by me. At this price is very good.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/08/2021

    aparentemente sem defeitos físicos.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 06/10/2021

    demorou mais chegou tudo ok parabéns banggood.......

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/09/2021

    perfetto è arrivato prima del previsto

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 05/12/2021

    Vfm smartphone...!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/11/2021

    Obrigado Banggood pela entrega rápida do telemóvel, aparelho muito bom e rápido no processamento. Compra feita no dia 29.10.2021 e entregue no dia 06.11.2021, estou feliz com os serviços da Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/10/2021

    muito bom mesmo eu gostei muito muito mesmo lindo esse celular UMIDIGI power 5

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$249.00
    • US$169.99
    • US$399.99
    • US$169.99
    • US$149.99
    • US$109.99
    • US$99.99
    • US$449.99
    • US$119.00
    • US$199.99