Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (118) İnceleme
  • (8) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(118)
    • 5 Yıldız(105)
    • 4 Yıldız(12)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 16/03/2021

    The shipping was fast from Spain. The motors work well. I tested the 12V DC 10000RPM model and it takes 0.42A of current @ 12V when freely spinning, tried blocking as much as I could with my hand and it goes up to around 1.5A. I give 4 stars because one motor arrived damaged (as you can see in the pictures, one motor is missing the plastic ring for the screw, the remains of it were in the bag, so it broke during shipment).

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/09/2020

    its realy good.. barang sesuai pict.. belum di coba.. semoga sesuai dan bisa di pergunakan.. pengiriman cepat pas 10 hari (rata²).. thanks Bangood..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/04/2021

    I have ordered 2x Typ:550 12v 10000 ot./min I received 1x Typ:550 12v 10000 ot./min, 1x Typ:550 12v 12000 ot./min I will try to solve through support - service. :-((

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/03/2021

    30 günde geldi 15 TL gümrük ödedim daha takmadım ama iyi duruyorlar. Kaç amper çektiğini merak etmiştim boşta 1.25 elle durdurmaya çalışınca 3 amper civarı çekiyor.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/04/2021

    Nagyon szuper, méret pontos.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/11/2020

    very nice

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/11/2020

    great product at a great price just what I was looking for fit the job

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/11/2019

    Teljesen mint az eredeti, hisz eredeti. Bármelyik elektromos kisautó és motorba beépíthető, cserélhető, csak ügyelni kell arra, hogy az eredetivel megegyező feszültségű és fordulatú legyen. Tudom ajánlani! Totally like the original, believe the original. Any electric small car and motor can be mounted, replaced, just need to be sure to have the same voltage and speed as the original. I can recommend!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/09/2020

    Türkiye'de bu ürün tek elde (Pilsan) ve devri düşük. 30 bin devirli geldi 12v verip denedim gayet güzel ama akü olmadığından sürüş yapmadık. yaklaşık 10 günde vergisiz Aras Kargo ile geldi. Bilgi edinmek isterseniz muzo.muco@gmail.com

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/09/2021

    Nach 10 Tage Angekommen nach Österreich! Wie Abgebildet Motor mit Getriebe + Kabelverbindung. einbau erfolgt leicht, meine Tochter hatt jetzt Mehr spaß ist etwas schneller als wie Früher :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY464.98
    • TRY70.11
    • TRY228.06
    • TRY140.31
    • TRY105.21
    • TRY105.21
    • TRY131.54
    • TRY78.89
    • TRY78.89
    • TRY78.89
    • TRY113.99
    • TRY78.89
    • TRY105.21
    • TRY96.44
    • TRY140.31
    • TRY70.11
    • TRY1,579.40
    • TRY131.54