Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (377) İnceleme
  • (62) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(377)
    • 5 Yıldız(349)
    • 4 Yıldız(25)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 29/12/2020

    very good package great fit in drone camera the only thing that I believe is missing is that it isn’t write in the box the name of each filter.overall great choice

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/10/2020

    produto recebido de acordo com as especificações publicadas. Envio em tempo satisfatório

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/10/2020

    bien reçu je pas encore testé la qualité, livraison rapide une dizaine de jours c'est très bien !!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/06/2021

    good quality

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/11/2020

    very good filters , I got CPL/ ND8 / ND16 kit and I’m amazed how good they are. And i got them from China to Bulgaria in 11 days! Thanks Banggood ❤️, best site ever.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/11/2020

    Por fin llegaron, espero poder usarlos pronto. gracias Banggod.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/10/2020

    igual ao anúncio

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/12/2020

    Jsem velice spokojený. Doporučuji všem nákup přes banggood.com Balíček přišel v pořádku a velmi rychle. Standa czech republic

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/01/2021

    Je recommande les filtre se fixe très bien sur le fimi x8.Recus en 3 semaine

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/01/2021

    spedizione abbastanza rapida, convenzione e prodotto tutto bene, adesso non mi tocca che provarli😃🚁

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY89.11
    • TRY124.80
    • TRY142.64
    • TRY115.88
    • TRY124.80
    • TRY321.05
    • TRY222.92
    • TRY115.88
    • TRY80.19
    • TRY89.11
    • TRY169.40
    • TRY142.64
    • TRY106.96
    • TRY346.38
    • TRY124.80
    • TRY98.04
    • TRY570.82
    • TRY196.16