Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (42) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(42)
    • 5 Yıldız(38)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 01/03/2021

    mining için kullanılabilir %100 performans

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/03/2021

    ürün gayet iyi tr nin bu yokluk günlerinde ilaç

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2021

    Thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/07/2021

    Top! Everything is as described. It has been shipped packed very well and works flawlessly with any graphics card I'm using it with. I can recommend it to anybody.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/03/2021

    Kiválóan működik. Egy nvidia 1660 Super van beletéve. Ez egy bevált verzió. Ajánlom. A csomagolása is jó, egy karton dobozban van és külön statikus zacskóban a riser maga.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/04/2021

    good product but i think the usb cable need change (it is to small ) . i managed to buy new one and my work is done .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/02/2021

    received just what was described .. nice packing, fast delivery.. thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/02/2021

    The package of items could be good more than this but there is no problem. Thank you for fast delivery

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/02/2021

    good packaging, fast delivered in poor covid situation (FR to CZ about 10days) and 100% working :) Thanks.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/02/2021

    Ucuz ve kullanışlı

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY111.51
    • TRY68.59
    • TRY68.59
    • TRY25.67
    • TRY55.54
    • TRY85.75
    • TRY248.85
    • TRY24.12
    • TRY121.03
    • TRY60.09
    • TRY128.67
    • TRY68.59
    • TRY51.42
    • TRY171.59
    • TRY51.42
    • TRY60.00
    • TRY111.16
    • TRY120.09