Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (809) İnceleme
  • (97) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(809)
    • 5 Yıldız(768)
    • 4 Yıldız(39)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 12/02/2021

    Az első csomag elveszett a postán, de az ügyfélszolgálat segítőkészségének köszönhetően hamar küldtek helyette egy másikat ami három hét alatt megérkezett és a telefon pont olyan masszívnak és strapabírónak tűnik tapintásra mint a képeken. Elég komoly vizsga vár rá az új tulajdonosánál úgyhogy meglátjuk, hogy meddig bírja, de eddig úgy néz ki hogy megbírkózik a feladattal. A készüléken a gyári fólia alatt van egy meglepi fólia ami kevésbé káros felhasználóknak akár néhány hónapig védelmet tud biztosítani mire összekarcolódik, de a dobozban egy ajándék üvegfólia is van az adapter és a miniusb kábel mellett. A telefon eddigi akadás nélkül veszi az igénybevételt, de a tulajdonos használati szokásait ismerve ezzel még egy darabig nem lesz gond.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/10/2020

    Lo ordené el 11 de setiembre, llegó el 29 a mi país. Lo he prendido y funciona bien. Recién lo tengo dos días así que cuando lo pruebe mejor actualizaré esta review en caso fuera necesario. Viene con una mica de cristal extra (además de la incluida en el celular) y todo lo que ven en las fotos. La pantalla no es de calidad tan nítida, pero considerando el precio y otras características con las que cuenta este celular, como la proteccion contra agua, salpicaduras, y polvo se puede dejar pasar. En pocas palabras, hasta ahora lo recomiendo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/06/2021

    быстрая доставка, с момента заказа до получения 3 недели. упаковка стандартная. Смартфон оригинал, обновился сразу, брал в подарок. Всё отлично..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/05/2021

    Не первый раз заказываю эти смартфоны, качество отличное и программное обеспечение и самое главное защита.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/12/2020

    Telefon dorazil cca za 14 dní . Dobře zabalen s nalepenou fólií na displeji a přibaleným temperovaným sklem . Objednal jsem pro kamaráda který není náročný na výkon . Vše jsem si vyzkoušel ,kvalita videa a fotek za dobrých světelných podmínek je dobrá . Výkon stačil i pro hraní her . Mohu doporučit pro nenáročného uživatele .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/12/2020

    Recebido em 20 dias fui taxado e reembolsado, o smartphone é tudo o que eu esperava recomendo.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 01/11/2020

    A telefon gyors. Jó kamera. Jó akkumulátor. Külső megjelenés nem a legszebb. Igazi ütésálló.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 06/07/2021

    i bought for a kid who ruins everything. i hope he can't destroy this phone finally :) this is good value for money stuff basically. i recommend...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/10/2020

    Gyors szállítás, ép csomag. Teszteltem működik. Mivel nem saját célra vettem így nem tudok többet írni róla

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/06/2021

    muito bom gostei. demorou um pouco pois estava sem estoque mais achei o produto muito bom. recomendo

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY802.75
    • TRY124.80
    • TRY615.51
    • TRY891.95
    • TRY2,408.42
    • TRY74.84
    • TRY240.85
    • TRY294.28
    • TRY713.54
    • TRY891.95
    • TRY2,319.21
    • TRY3,568.07
    • TRY1,516.38
    • TRY2,497.62
    • TRY2,676.03
    • TRY1,783.99
    • TRY1,783.99
    • TRY891.95