Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (824) İnceleme
  • (102) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(824)
    • 5 Yıldız(782)
    • 4 Yıldız(39)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/03/2020

    É um celular barato e duravel. É suposto ser um celular muito resistente, porque em um mês eu já o carreguei. É o celular que me durou menos do que eu tive. Comprei há um mês e já carreguei a tela, saí para brincar com ele para colocar música e tropecei caindo nela. Eu pensei que sendo tão difícil eu iria suportar, mas ao virar eu tinha a tela inteira quebrada. A câmera tira boas fotos, mas é impossível para o celular focar a curta distância; se você quiser passar as anotações de uma aula para um colega, esqueça. Além disso, não remova a marca dágua que coloca todas as fotos que você tira com o celular.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 12/11/2019

    Very good thing, probably the best rugged phone for its price. I've been happy with ulefone before, let's hope this time it will be sufficient to its task too

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/06/2020

    RECEBIDO- EXCELENTE TELEFONE. Telefone rápido fácil de usar mas mais pesado que os normais o que ja era de esperar pela sua rubustes. Era o que esperava. Atenciosos no atendimento e esclarecimentos por email e no centro de ajuda . Bangood no seu melhor adoro!!! Há anos que compro e nunca falhou nada!! ACONSELHO!!!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/07/2021

    i bought for a kid who ruins everything. i hope he can't destroy this phone finally :) this is good value for money stuff basically. i recommend...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/11/2019

    Very fast shipping to Bulgaria with DHL from Germany and then Rapido locally Very good value for the price. Looks pretty solid and runs smoothly. The only downside is that in the specifications it says it has fingerprint reader but it does not have one. Wireless charging is also not available in comparison with Armor X which had it. Also Feels lighter than Armor X. Buy it, you won't regret it.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 02/04/2020

    Jó telefon. Gyors. Android 9 jól működik. A esést jól bírja. Kijelző szép. NFC. Kamera átlagos. Magyar nyelv 100%. EU töltő, ajándék üveglap. Jó ár a Banggoog áruházban.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/11/2019

    Időben és rendben megérkezett a készülék. Első ránézésre remek. Köszönöm a lehetőséget. Elégedett vagyok mindennel.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/02/2021

    Az első csomag elveszett a postán, de az ügyfélszolgálat segítőkészségének köszönhetően hamar küldtek helyette egy másikat ami három hét alatt megérkezett és a telefon pont olyan masszívnak és strapabírónak tűnik tapintásra mint a képeken. Elég komoly vizsga vár rá az új tulajdonosánál úgyhogy meglátjuk, hogy meddig bírja, de eddig úgy néz ki hogy megbírkózik a feladattal. A készüléken a gyári fólia alatt van egy meglepi fólia ami kevésbé káros felhasználóknak akár néhány hónapig védelmet tud biztosítani mire összekarcolódik, de a dobozban egy ajándék üvegfólia is van az adapter és a miniusb kábel mellett. A telefon eddigi akadás nélkül veszi az igénybevételt, de a tulajdonos használati szokásait ismerve ezzel még egy darabig nem lesz gond.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/02/2020

    Excellent phone, I really like it. Fits exactly the specifications in the descriptions. With average usage, the battery runs for 5-6 days, the processor speed is good, the internal memory is sufficient, easy to use, durable, reliable.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 25/10/2020

    Gyors szállítás, ép csomag. Teszteltem működik. Mivel nem saját célra vettem így nem tudok többet írni róla

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$114.99
    • US$13.99
    • US$99.99
    • US$179.99
    • US$134.99
    • US$239.99
    • US$226.00
    • US$124.99
    • US$384.99
    • US$134.99
    • US$114.99
    • US$99.99
    • US$20.99