Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (79) İnceleme
  • (11) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(79)
    • 5 Yıldız(75)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 16/12/2020

    Eddig minden rendben. 2 hét alatt megérkezett. Érdekes, hogy a program szerint csak 4000mA-es az akksi, a gyári megadott 5000 helyett. Masszív a ház, és nekem jó a fogása is. Köszönöm.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/12/2020

    Telefon dorazil za 2dny z CZ skladu . Dobře zabalen s nalepenou fólií na displeji a přibaleným temperovaným sklem . Vše jsem si vyzkoušel , přehrávání videa z CT, Primy i youtube bez problému , kvalita videa a fotek za dobrých světelných podmínek je dobrá . Výkon stačil i pro hraní her . Mohu doporučit pro nenáročného uživatele . Objednal jsem pro kamaráda který není náročný na výkon a je spokojen.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/03/2021

    Fantastic phone! Strong, good size feels comfortable to hold, well balanced can stand vertical or horizontal on its own, good camera, loud speaker, many features, fast browsing speeds, long battery life, nice screen, excellent value, 8.7/10.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/01/2021

    Excelente

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/07/2021

    Beautiful!!!! Thanks.. Fast delivery, good product... Only problem, the tempered glass, which comes with the phone is cracked, but.... Damages happen...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/11/2020

    EXELENTE TELÉFONO

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/09/2021

    good Naman ... mura pa .. haaha... pinoy here... kahit ibagsak Okey to.... o is suitable of anyone .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/06/2021

    excelente muchas gracias ☺️👌

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/01/2021

    Amei o celular, chegou em ótimo estado. A 🔋 dura muito. Super recomendo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/08/2021

    Ah mantapp.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY1,476.21
    • TRY3,473.55
    • TRY2,257.77
    • TRY2,605.14
    • TRY2,344.61
    • TRY2,257.77
    • TRY2,605.14
    • TRY1,302.53
    • TRY7,285.94
    • TRY1,215.68