Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (43) İnceleme
  • (0) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(43)
    • 5 Yıldız(40)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 18/02/2021

    👍perfekt

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/01/2021

    OK

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/06/2017

    Cette casquette est vraiment superbe et s'adapte a toutes les tailles, conforme à la description et couleurs comme sur la photo, très jolie et confortable

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/01/2017

    Aussehen und Qualität sind super. Lieferzeit bei normalem kostenlosen Versand ca 3-4 Wochen. Ansonsten alles gut.... Jederzeit wieder. superzufrieden.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/12/2016

    got the hat ,fast delivery ,the material is better than i think,beautiful embroidery,my brother wants one, i gotta buy another colors for my children, highly recommend!!!thanks banggood!!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/04/2019

    +++++

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/01/2017

    Hat zwar etwas länger gedauert bis das Cap da war aber der Preis und die Verarbeitung entschädigt alles. Kann ich weiter empfehlen.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/01/2017

    The item looks great. The material and the quality is as described on line. It's totally worth it!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/07/2020

    i like it

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/05/2020

    PERFEKT, well thank you

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY177.49
    • TRY130.76
    • TRY280.30
    • TRY130.76
    • TRY149.45
    • TRY121.41
    • TRY177.49
    • TRY140.10
    • TRY112.06
    • TRY121.41
    • TRY140.10
    • TRY158.80
    • TRY329.84
    • TRY177.49
    • TRY102.72
    • TRY149.45
    • TRY280.30
    • TRY12,150.28